Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
İstanbul’da, geçtiğimiz pazar günü Bağdat Caddesi’nde yaşanan tecavüz olayı, CHP’li kadın üyeler tarafından protesto edildi.

CHP Ankara İl Kadın Örgütü tarafından organize edilen protesto gösterisi, saat 03.00’da Kızılay’daki CHP Ankara İl Başkanlığı önünde gerçekleştirildi. Gösteriye il başkanı Adnan Keskin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve kadın kollarından üyeler katıldı.

Yapılan saldırının herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Cankurtaran, "Saldırının ardından gelen saat 03.00’da dışarıda ne işi vardı söylemleriyle saldırıları meşrulaştırma çabaları içinde olan canilerin açıklamaları bu hastalıklı ruh halinin ve gittikçe bozulan toplumsal yapının ne denli tehlikeli boyutta olduğunun en açık kanıtıdır." diye konuştu.

Olayın takipçisi olacaklarını belirten Cankurtaran, "Saat 03.00’da sokaktayız ve her yerde, her saatte, koşulsuz şekilde insanlık suçlarının her türlüsüne karşıyız. Yapanları da, savunanları da, aklayanları da affetmiyoruz, lanetliyoruz ve gereken en ağır, en caydırıcı cezayı alana kadar peşlerini bırakmıyoruz." ifadelerini kullandı. Ellerinde tepki dövizleri sallayan grup, slogan attıktan sonra dağıldı.
Editör: TE Bilisim