Giresun'un Alucra ilçesine gelen Kamalak, partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti daha sonra, parti üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir lokantada düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kamalak, burada yaptığı konuşmada, Yaradan'ın bütün kullarına yetecek kadar yer de nimet de yarattığını söyledi.

Küresel emperyalizmin fizik gücünü ele geçirdiğini ve insanları yerinden yurdundan etiğini öne süren Kamalak, şunları kaydetti:

"Bugün milyonlarca insan vatansız durumda mülteci hayatı yaşıyor, milyonlarca insanın elinden ekmeği alınmış açlığa bırakılmış durumda. Müslümanların Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Onlara da diyorum ki 'komşularınızdaki açı unutmayınız fakiri gözetiniz, inanç sistemine bakmaksızın fakirlere yardım elini uzatınız, kardeşlik için dostluk için mutlak suretle yardım elinizi yoksullara uzatınız."

-Baba ocağına "dönün" çağrısı-

"Dün milli görüş yolunda beraber yürüdüğümüz kardeşlerime soruyorum, bizden ne kötülük gördünüz de bırakıp bırakıp gittiniz" diyen Kamalak, şöyle devam etti:

Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...

"Biz kardeşler olarak sizleri bekliyoruz yine baba ocağına çağırıyoruz, 'gelin kardeşlerim' diyoruz. Biz, siz gittiniz diye 'iyi ki gittiler' diye sevinmiyoruz, biz baba ocağında sizlerin dönmesi için dua ediyoruz, 'gelin' diyoruz baba ocağı burasıdır, hak davanın temsil denildiği yer burasıdır. Mekanı cennet olsun Erbakan Hocamız tüm ömrünü bu dava için vakfetmiştir. Milyonlarca insan 1 Mart günü onu uğurluyordu."

Editör: TE Bilisim