DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
İsimlerini kışın kar banyosu ve buzlu suya girerek duyuran Erciyes Kar Kaplanları, yılın son kar banyosunu Erciyes Dağı'nda yaptı. Eksi 10 derece soğuk ve tipili havada ısınma hareketlerinin ardından Kar Kaplanları, halat çekme ve kar banyosuyla eğlendi.

        Herkes İçin Spor Federasyonu'na (HİS) bağlı Erciyes Kar Kaplanları Derneği ve Spor Kulübü üyeleri, yeni yılın son kar banyosunu yapmak için Erciyes Koç Dağı'nda bir araya geldi. Çeşitli meslek gruplarından 25 kişinin yer aldığı Erciyes Kar Kaplanları, sabahın erken saatlerinde, eksi 10 derece ve tipili havaya aldırış etmeden tesisler bölgesinden Koç Dağı Şelale Bölgesi'ne kadar yürüyüş yaptı. Daha sonra Tekir Yaylası'nda üzerlerini çıkartıp, halat çekme yarışması yaptılar, türküler söyleyerek kalınlığı yarım metreyi bulan kar üstünde koştular, kar üzerinde kar banyosu yaptılar.

        Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç, herkesi sağlıklı, bilinçli herhangi bir sporu yapmaya çağırdı. Şov ve gösteri yapmaktan kaçındıklarının altını çizen Güleç¸ yeni yılın sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı, barış içinde geçmesini, tüm dünyada maddi ve manevi olumsuzlukları gidermesini temenni etti. Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü üyeleri de, özellikle yılın ilk kar banyosunu Sarıkamış, Çanakkale ve tüm şehitler için yaptıklarını belirtti.
Editör: TE Bilisim