Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Esenyurt’taki evinden dün sabah oyun oynamak için çıkan ve kendisinden haber alınamayan 10 yaşındaki Demirhan Dir’i arama çalışmaları devam ediyor. Arkadaşlarının verdiği bilgi doğrultusunda Demirhan’ın dere kenarında elbiseleri bulundu. Derede arama yapmak için olay yerine dalgıç bekleniyor.

Esenyurt Saadetdere Mahallesi’nde ikamet eden 10 yaşındaki Demirhan Dir, dün saat 11.00 sıralarında evinden çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin polise başvurmasının ardından Demirhan’ı bulmak için gece saatlerinde çalışma başlatılmıştı. Demirhan Dir ile birlikte oyun oynayan arkadaşlarının verdiği ilk bilgiler doğrultusunda aramalar Avcılar’daki boş bir arazide yapılmıştı. Çocuklar daha sonra polis ekiplerine Haramidere kenarında oynadıkları bilgisini verdi. Polis ve AFAD ekipleri aramalarını dere kenarında yoğunlaştırdı. Bir süre sonra kullanılmayan eski köprünün altında Demirhan Dir’e ait olduğu öğrenilen elbiseler bulundu. Kayıp çocuğun su ve balçık dolu dereye düşmüş olma ihtimaline karşı olay yerine dalgıç çağrıldı. Olay yeri inceleme ekipleri de Demirhan’a ait olduğu iddia edilen elbiseler üzerinde inceleme yaptı.

Demirhan’ın babası Abdülkerim ile annesi Zennure Dir de çalışmaları endişeli gözlerle izledi. Fenalaşan anneye olay yerine çağrılan ambulansta müdahale edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.
Cihan

Editör: TE Bilisim