Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Hatay'ın Erzin ilçesinde 'Gönül Elçileri Koruyucu Aile' toplantısı yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde ülke genelinde başlatılan proje kapsamındaki toplantıda Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşegül Yönden gönüllü olarak, gönül elçisi oldular.

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kapsamında 81 ilde uygulamaya konulan ‘Gönül Elçileri Projesi'nin tanıtımı Erzin’de yapıldı. Bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıya kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantının açılışında konuşan Kaymakam İskender Yönden, "Biz toplum olarak ailemize, eşimize, dostumuza kısacası içinde yaşadığımız toplumda yardıma muhtaç kim varsa onlara yardım eden insanlarız. Biz bu proje ile bunu kayıt altına alıp sizlerden gönül elçisi olmanızı istiyoruz. Bu projede bizim hedefimiz, ihtiyacı olan insanlarla, yararlı olacak bilgi ve becerisi olan insanları bir araya getirip buluşturmaktır. Ben sizlere toplantımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyor, geleceğimize daha güvenle bakmamız adına gönül elçisi projesine katkı vermenizi temenni ediyorum.'' ifadelerini kulandı.

        Tanıtım toplantısının bulundukları salonda gerçekleştirilen en anlamlı toplantılardan birisi olduğunu ifade eden Kaymakam İskender Yönden, "İlçemizin gelişmesi için pek çok proje yaptık, bunların hepsinin hedefi insana faydalı olabilmekti. Şuan ki projemiz direkt insanla ilgili. Ben bunu önemsiyorum. Devletimiz de bunu çok önemsedi. Ben bu projenin ilçemizde başarıya ulaşacağından eminim. Bu kalabalığı görünce buna olan inancım daha da pekişti." dedi.

        Konuşmaların ardından ''Gönül Elçileri ve Koruyucu Aileler'' konulu iki kamu spotu kalabalık gruba izletildi. Katılımcılara broşür ve CD dağıtımı yapılarak, bilgilenmeleri sağlandı. Program sonunda Kaymakam İskender Yönden ve eşi Ayşegül Yönden kampanyaya katılarak gönül elçisi oldular.

Editör: TE Bilisim