Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, kömür ocağında hayatını kaybeden 8 madenciye rahmet, aileleriyle işçi arkadaşlarına başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, Zonguldak'a bir CHP heyetinin gittiğini açıkladı.

İşyeri kazalarına ve hükümetin bu konudaki vurdumduymazlığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun Kozlu Müessesesi'ne ait kömür ocağında 8 madencinin yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade etti.

"Özellikle iş kazaları konusunda hükümetin devam eden vurdumduymazlığı ne yazık ki sık sık işçi ölümlerine ve yaralanmalarına neden olmaktadır." diyen Kılıçdaroğlu, CHP olarak Zonguldak'ta olduğu gibi TBMM'de de konunun takipçisi olacaklarını belirterek CHP heyetinin Zonguldak'a hareket ettiğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun Kozlu Müessesesi'ne ait kömür ocağında metan gazı patlaması sonucu yaşamını yitiren işçilerimize rahmet, aileleriyle işçi arkadaşlarına da başsağlığı diliyorum." dedi.
Editör: TE Bilisim