Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
 CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu, partisinin ‘Eğitici Eğitimi Katılım Belgesi Dağıtım Töreni’nde konuşma yaptı. Konuşmasında sert eleştirilerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu bakın neler söyledi... 

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin ‘Eğitici Eğitimi Katılım Belgesi Dağıtım Töreni’nde yaptığında konuşmasında, "Hiçbir Cumhuriyet Halk Partili yönetici için "Onu kullanın deliğe süpürün" diye bir laf asla ve asla söylenmemiştir. Güllük gülistanlık gösteriyorlar Türkiye'yi, hangi demokrasiden bahsediyorlar. Bilim insanlarının hapiste olduğu bir Türkiye'de mi demokrasi mi var? Bırakın demokrasiyi bu ülkede adalet kalmadı. 21. yüzyılda Türkiye'nin Başbakan'ı kalkacak demokrasi, güçler ayrılığı ilkesi benim için ayak bağı diyecek. Eleştiriye tahammül edemeyen birinden bu ülkede Başbakan olur mu? Hep beni alkışlayın diyen birinden ruh hali nasıl olabilir?" dedi.

'ADI DA RECEP LAROUSSE OLACAK'

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin asla halka yalan söylemeyeceğini belirterek, "Koşullar ne olursa olsun, hiçbir yerde, hiçbir ortamda halka yalan söylemeyecek. Bu patinin kültüründe geleneğinde bir gelenek vardır. Nasıl inançları, etnik kimlikler siyasete alet etmiyorsak, halka yalan söylemiyoruz. Ama Recep Tayyip Erdoğan yalan söylemede birincidir. Arkadaşlarıma haber verdim Recep Bey'in yalanları ile ilgili bir ansiklopedi hazırlayacaklar. Adı da 'Recep larousse' olacak. Size, 'terör örgütü ile masaya oturdunuz dediğimizde bize bunu söyleyen 'şerefsizdir' dediler. Masaya oturduğu ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim