İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ATO Congresium'da düzenlenen 10. Ankara Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Fuarları her birini tek tek gezen Bahçeli 'Lama' isimli bir karikatür dergisi alması dikkatlerden kaçmadı. Dergiyi aldıktan sonra Bahçeli 'Bu karikatürler içinde bizimle ilgili olanlarını alıp biriktiriyorum' ifadelerini kullandı. 
Fuar gezisinin devamında bir çocuk MHP Genel Başkanı'nın yanına gelip bir hikaye kitabı hediye etti. Bahçeli'de karşılık olarak çocuğa 'Kızma Birader' adlı oyunu hediye etti. 
Çocuğa kitap için teşekkür eden Bahçeli daha sonra '68 yaşında ki bir adam bunu nasıl okuyacak' deyip tebessüm etti. Fuarın devamında ülkücülerin yakından tanıdığı Sanatçı - Yazar Ahmet Şafak'ın stantına gidip tek tek kitapları inceledi ve birçok kitap alıp oradan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim