Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 İşte o yazı...

"Nagihan yırtınıp durma. Neymiş efendim; Kürtler Meral Akşener'e oy vermeyecekmiş. Ne yani; PKK'nın kazdığı hendekleri, yığdığı bombaları valilere, kaymakamlara talimat verip, görmezden gelmelerini sağlayarak; şehirleri PKK'ya teslim edip, bölge halkını kendi evlerinde çaresiz bırakıp, PKK'ya esir düşürenlere mi oy verecek.
...
Bak Nagihan öyle bir rüzgar esecek ki; sen de serinliğinden faydalanabilmek için fiyatını bile değiştireceksin ama kullanımlık ömrün tükenmiş olacağı için yüzüne bile bakan olmayacak.
......
Sizler için Kürt demek; seçimlerde oylarını alabilmek için mağduriyetleri ajite edilerek, devlete karşı çok kolay kışkırtılabilecek insanlar demektir. Bizim için ise Kürt demek; binlerce yıllık kardeşliğimizi dinamitlemek isteyenlere karşı, bu kalleşliği yapmak isteyenlerin suistimallerinden kurtarıp, bağrımıza basmak istediğimiz insanlar demektir.
...
Bir anaç elin bu insanların sırtını sıvazlaması "Bayram sofralarında" yan yana bağdaş kurup, oturması ile her şey değişecektir. Yeter ki siz gölge etmeyin. 

Mehmet Soral"

Editör: TE Bilisim