ADANA'LININ İÇİNDEKİ SCARLETT AŞKI BAŞINA İŞ AÇIYORDU! ADANA'LININ İÇİNDEKİ SCARLETT AŞKI BAŞINA İŞ AÇIYORDU!
MHP'nin bursa mitinginde Devlet Bahçeli'nin binlerce kişinin "Vur de vuralım Öl de ölelim" sloganına karşılık Bahçeli'nin "Merak etmeyin, onunda zamanı gelecek" sözleri türkü olmuştu. 

Son günlerin flash ismi Ozan Ümit Ateş'in "Sensin benim liderim - Öl de ölelim" adlı paylaşım rekoru kıran eseri;  ilk defa studyo yapımını HABERALP'te sizlerle paylaşıyoruz.

Ülkenin içerisinde bulunmuş olduğu çözülme süreci sonucunda yazılmış olan "Öl de ölelim" türküsünün serüvenini sizlerle paylaşıyoruz.
 

İlk olarak Sonkale.org adlı haber sitesinde yayınlanan Ozan Ümit Ateş'in "Sensin benim liderim" adlı eseri sonrasında diğer haber sitelerinde gündem oluşturdu. Ülkücü camianın haber sitelerinden destek alan Ümit Ateş'e bazı haber sitelerinde linç kampanyası başlatıldı. Aynı zamanda bazı ulusal kanallarda da haber olan eser birilerini oldukça rahatsız etmesine rağmen studyo kaydı yapıldı.





Eser yayınlandıktan 2 gün sonra Televizyon ve internet haber sitelerinde Ozan Ümit Ateş'i karalama kampanyaları başlatıldı. Şiddet içerikli olduğu iddia edilen türkü sebebiyle gözaltına alındığı haberleri çıktı. Bu haberlerin aslısız ve yalan olduğunu Ümit Ateş haberalp aracılığı ile ve facebook sayfasından duyurdu.



Ümit Ateş profesyonel bir albüm için müzik yönetmeni Şendoğan Yıldırımla hazırlıkların yarı aşamasını tamamladı.


İŞTE NETTE İLK KEZ "SENSİN BENİM LİDERİM" TÜRKÜSÜNÜN STÜDYO YAPIMI

Editör: TE Bilisim