Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Mamaklı kadınların en büyük destekçisi aile merkezlerine olan talep her geçen gün artıyor. Gelen talepler doğrultusunda harekete geçen Mamak Belediyesi yeni aile merkezlerini açarak Mamaklı kadınların hizmetine sunuyor.

Kusunlar Mahallesi sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda Kusunlar’a bir aile merkezi açan Mamak Belediyesi kadınlara yönelik olarak verilen kurslara burada da faaliyete geçti. Mamak’ın dört bir yanında hizmet veren aile merkezleri Mamaklı kadınlara bir çok konuda kurslar veriyor. Hobi ve meslek edindirmeye yönelik kurslarda eğitim alan kadınlar aynı zamanda aile merkezlerinin diğer hizmetlerinden de faydalanıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamaklı kadınlar için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kusunlar Mahallesi’nde bulunan kadınlardan gelen talepler doğrultusunda bizler de aile merkezini açarak kadınların hizmetin sunduk. Mamak sınırları içerisinde aktif olarak hizmet veren aile merkezlerimizde binlerce Mamaklı kadın çeşitli kurslardan faydalanıyor. Bu kurslardan çıkarak kendi işini kuran kadınlar olduğu gibi hobilerini geliştire bir çok kadın bulunuyor." dedi.

Kusunlar’da açılan aile ve yaşam merkezinde 3 branşta kurs verilmeye başlandı. Kadınlardan gelen talepler doğrultusunda iğne oyası, makine nakşı ve şiş dantel kursları açıldı. İlerleyen zamanlarda gelen talepler doğrultusunda yeni kurslarda açılacak.

Editör: TE Bilisim