Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz haftalarda ırmağın taşması sonucu masa ve sandalyelerini sel suyuna kaptıran işletme sahibi zararının karşılanmasını bekliyor.

Manavgat Ayışığı Restoran Sahibi Ali Merdun, yaptığı açıklamada, 2 hafta önce Devlet Su İşleri(DSİ)'nin ırmak kenarında işletmelere haber vermeden Manavgat ve Oypınar barajlarından habersiz su salınmasına bağlı 60 sandalye ve 15 masasının sel suyunda kaybolduğunu söyledi. Sandalye ve masa kaybında tek sorumlunun DSİ olduğunu iddia eden Merdun, aradan 2 hafta geçmesine karşı hiç bir yetkilinin zarar tespitiyle ilgili işyerine gelerek çalışma yapmadığını söyledi. Masa ve sandalyelerinin sel suyuna kapılmasına bağlı 7 bin 500 lira maddi zararı olduğunu anlatan Merdun, zararının karşılanması için konuyu Meclis gündemine taşıyacağını kaydetti. Zararının karşılanması için TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Mehmet Danış ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na şikayet dilekçesi yazdığını belirten Merdun, zararı karşılanıncaya kadar konunun sonuna kadar takipçisi olacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim