Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Artık düşman algısı için askeri müdahaleye gerek kalmadan düşmanca niyetlerle zehir altın tepside barış kardeşlik ambalajı ile sunulmaktadır. Dünyanın kalbi sayılabilecek cennet ülkemiz ve dünyanın en asil milleti kendi ismi dahil her türlü milli mukaddesatıyla uluslararası operasyona etnik ameliyata maruz kalmıştır. 
Bu topraklarda asırlardır gül gibi geçinen kardeşçe yaşayan insanlar her seferinde yeni toplumsal mühendislik projeleri ile kavgaya ayrışmaya çatışmaya ve kargaşaya zorlanmaktadır.
Bu ülkede kimsenin kimseyle hiçbir derdi yoktur. Her seferinde bir fitne emperyalist el işbirlikçilerini bularak yıllar önce kuzeyden şimdide sam amcadan veya kuyruk acılı Avrupa’dan içimize sokulmaktadır. Bu millet her seferinde bu eli bükmesine kırmasına rağmen hiç ders almamış gibi derslerine iyi çalışarak yine gelmektedirler.
Müstevliler Türk’ü Anadolu’da boğmaktan asla vazgeçmemişlerdir. Bu sefer her tarafta oluşturulan korkularla baskılarla toplumun haber alma hürriyeti kısıtlanmıştır. Karşı fikir serdetme zemini kazınarak bir mecburiyet mahkumiyet iklimi oluşturulmuştur.
İnsanlık fıtratı dışı tek akıl dayatmaları kader olarak sunulmaktadır. Bu oyunu bozacak ülkeye ve millete nefes aldıracak kurumlar suskunluğa bürünmüştür. CHP çok parçalı çatlak sesli zihni karışık bir duruşla Atatürk’ün partisi olmaktan süratle çıkmıştır. Cumhuriyetin partisi ülkenin kuruluş paradiğmaları ile oynanması konusunda tavrı net değildir. AKP, PKK, BDP el ele, gönül gönüle, sırt sırta, Öcalan çalıyor diğerleri oynuyor zaman zaman CHP alkışlara ortak oluyor.
Tek devlet, tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek dil büyük bir bölünme riski altındadır. Hatta bölünmenin bütün kilometre taşları döşeniyor ayrı devletin bütün unsurları göz göre oluşturuluyor. Bunu gören fark eden milli infial ve öfke seline dönüşen Türk milliyetçileri bilinçli linç kampanyalarına maruz kalmaktadır. Bölücüler gerilla ve kılavuz ülkücüler bu iktidar sayesinde katil olmuştur.
Toplumsal akıl tutulmasına mani olacak gerçekleri yeniden hayata geçirecek Milletle İktidar arasında yönetim erki ülkücüler olmazsa milletin geleceği karanlıktadır. Ülkenin fazla kaybedecek zaman kaybına asla tahammülü yoktur.
Ülkücülerde asla mücadeleden vazgeçmeyeceklerdir. Çünkü bu ülke sokakta bulunmadı kimsenin tek aklına mecbur mahkum değildir. Hangi gizemli efsunlu kelime ve ifadeyi psikolojik çökertme harekatında kullanırsa kullansınlar her maske inmeye mecburdur. Şehitler gelmeyecek barış ifadeleri kuyruklu yalan ve günü kurtaracak başkanlık makam manivelasıdır,
Her zorluğun mutlaka aşılacak çözülecek bir yolu vardır. İnanan ve her bedeli ödemede emsalsiz badirelerden geçmiş Türk milliyetçileri gerekirse çarıkları giyerek Anadoluda çalınmadık kapı bırakmadan gerçekler halka anlatılmalıdır. Biz şu an işimizde hayatımızın her alanında bu ülkenin zengin sosyal birikim ile biriz beraberiz kardeşiz bunu da korumaya ant içtik.
Hangi mahfillerin eseri olduğu belli olan kanlı bir örgüte, Kürt kardeşimizi teslim edecek bir yönetim iflası bu ülkenin en büyük siyasi fiyaskosudur. İşte AKP bir siyasi fiyaskodur. Bir an önce siyasi partiler mezarlığında yerini almalıdır. Bu siyasi meftanın namazı bir an önce kılınmalı, siyasi partiler mezarlığında müstesna yerinde rahat ettirilmelidir.
Bunu başaracak gerçekten Kuran ve sünnet ahkamını hayatının gayesi haline getirecek gerçek dindarlardır. Farzı ayın ibadetini ülkücüler acilen yerine getirmelidir. AKP’yi sandığa gömecek demokratik meşru ter akıtacak zorlu mücadele için seferber olunmalıdır.
Şimdi ülke için hiçbir ön koşul mazeret öne sürmeden her türlü ortak aklı seferber etme emir olunan sefere çıkma zamanıdır. Biz sürece sefere inananların yürüyüşü acilen başlamalıdır. 
Şurası unutulmasın ki yeni destanlar yazmaya ihtiyaç vardır. Bu destanlarda fikirle tebliğle irşadla gönüllere girmekle olur. Çalmadık kapı girilmedik gönül ayak basmadık toprak kalmamalıdır.
Ülkenin ülkücülere kurak toprağın suya hasreti gibi ihtiyacı vardır. Gazanız mübarek olsun, zaferinizi kutlarız. Üç hilalin tek başına iktidarı bu zifiri karanlığı dağıtmaya, kardeşliği sonsuza kadar yaşatma yeter. Karşılıksız sevdalar, demir dağları bile eritir. Ne mutlu o sevda erlerine, selam onlara, selam onların ideallerine…

Editör: TE Bilisim