MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Aksaray Belediye Başkanı Aday Takdimi Toplantısı'nda, bugün Türkiye'nin çok tehlikeli bir sınırda olduğunu, tehditlerin varlığımıza ve birliğimize yönelik suikastların alarm verici bir noktada bulunduğunu ifade etti.

"Terör lobisi, AKP'yi esir almış, kardeşliğimizi, birlikte yaşama irademizi ve vatanımızı fidye olarak istemiştir" diyen Bahçeli, şunları kaydetti: "Bölücü güruh Türk milliyetçiliğini zincirlemek ve Türklüğü silmek için AKP'nin takip edeceği yol haritasını kanlı kalemi ile çizmiştir. Başbakan Erdoğan bu tuzağa düşmüş, bu oyuna gelmiş ve bu sinsiliğin pençesine hapsolmuştur. Başbakan Erdoğan için tek amaç; başkan olabilmek ve saltanatını kurumsallaştırmaktır. Bunun dışındaki her şey ya önemsiz ya anlamsız ya da görmezden gelecek kadar değersizdir"

Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!

Rüyasında bile görse inanmaz

Bahçeli, AKP ve BDP'nin teröristlerle buluşmak ve söz kesmek için kılıktan kılığa girerek milletin vekaletini yerlerde sürüdüğünü iddia ederek, "İmralı canisi bizzat hükümet ve bir Başbakan tarafından mesajlarının dağ kadrosuna iletileceğini rüyasında bile görse inanmaz, birisi böyle söylese de aklı ve havsalası almazdı.

Maalesef AKP ile birlikte hayal olan ne varsa gerçeğe dönüştü. Olmayacak ne varsa, imkansız olarak ne görülüyorsa hayata geçmiştir"şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim