Yerel seçimler yaklaşırken İstanbul'da süren sessizliği Mehmet Birkon bozdu. Kadıköy Belediye Başkanlığına adayım...

Ülkücü Hareketin mücadele döneminden gelen Mehmet Birkon yerel seçimlere az bir zaman kala İstanbul'da yaşanan durgunluğun artık harekete dönüşmesi gerektiğini söyleyerek Kadıköy Belediye Başkan adayı olmak için müracaat edeceğini söyledi.

Kadıköy'de AKP ve CHP'nin harıl harıl çalıştığını belirten Mehmet Birkon Kadıköy'de yapacak çok şey olduğunu MHP'nin belediyecilikde de sözü olduğunu göstermek için aday olduğunu söyledi.

Kısa süre sonra İlçe Teşkilatına müracaatını vereceğini ve bir basın açıklmasıyla aday adaylığını ilan edeceğini söyleyen Mehmet Birkon İlçe kongresinde de İlçe Başkan adayı olmuştu


Editör: TE Bilisim