Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, Ereğli'yi ziyaret etti.

MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Ereğli'de bir otelde düzenlediği basın toplantıda, Konya İl Teşkilatı'nın kapatılması, İmralı süreci ve başkanlık sistemi konularında değerlendirmelerde bulundu.

Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir

AK Parti iktidarının son dönemde değişen RTÜK kararları ile birlikte basın özgürlüğünü kısıtlayıcı girişimlerde bulunduğunu ifade eden Bal, önemli bir demokratik değere sahip olan basın gücünün AK Parti iktidarı ile birlikte partileştirme sürecine girdirildiğini söyledi.

Bal, İmralı'ya kimin gideceği, ne zaman gideceği, sonucunda ne olacağı gibi konuların kendilerini ilgilendirmediğini kaydetti.

MHP Konya İl Teşkilatı'nın kapatılması konusunda yanlış bir bilgi lanse edildiğini ifade eden Bal, MHP Konya İl Teşkilatı'nın kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ancak il teşkilatı yönetiminin fesih edildiğini belirtti.

Bal, sözlerine Konya İl Teşkilatı için en uygun ismin kısa bir süre içerisinde atanacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim