Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Adana'da yerel bir gazetede yayınlanan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik hakerete varan ifadelerin yer aldığı köşe yazısını MHP'nin bazı üst düzey yöneticilerinin sosyal medya hesaplarında paylaşması şok etkisi yarattı. 
Adana'nın yerel bir gazetesinde yayınlanan "Gece 02:00'da çalışan adam..." başlıklı köşe yazısı MHP'de tartışma yarattı. Ercan Yılmaz imzasıyla yayınlanan köşe yazısının başlığı MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi över gibi gözükürken, içerikte Bahçeli'ye hakarete varan ifadeler yer aldı.

Yazıda yer alan tartışmalı birçok ifadenin yanısıra, "1 Kasım Seçimlerinde Öyle yada böyle siyasi istikrar için gevreğini içe büküp memleketin selameti için bir kez daha fedakarlık yapan adam" cümlesi Ülkücülerin tepkisini çekti.

Asıl tartışmayı başlatan konu ise partinin bazı milletvekili ve üst düzey yöneticilerinin sosyal medya hesaplarından söz konusu yazıyı paylaşması oldu. Olağanüstü kurultay tartışmalarıyla çalkalanan MHP'de, parti kurmaylarının 'Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "siyasi istikrar" için AKP'nin tek başına iktidara gelmesine yardımcı olmakla suçlandığı' yazıyı sosyal medyada neden paylaştığı anlaşılamazken, yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

İşte O Yazı :

Editör: TE Bilisim