İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 1 Kasım seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı olan değerli adaylar ile ilgili çok önemli bir hususu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Aday adayı olan her Ülküdaşımız saygıya layık kıymetli insanlardır. MHP'yi diğer partilerden ayıran en önemli husus Milliyetçi Ülkücü ideolojik bakıştır.İdeolojik siyasi hareketlerde poltikanın kulis ve benzeri öne geçme orada yer alma ehliyet kabiliyet bilgi birikim kadar önemli bir husus toplumsal karşılık olması veya kitleleri harekete sevdirme oya dönüştürme kabiliyeti daha önce test edilmiş olmalıdır.Geldiğimiz çağda her uğraş gibi siyasette takım oyunudur ekip kadro oluşturma yeteneği olan danışmanlar ile kurumsal hedeflere varmayı başarır.

Hangi alanda olursa olsun herkes belli alanlarda ihtisas sahibidir.Akademik bürokratik ve ticari yetenekler önemlidir ama her şey değildir bunlar gereklidir ama her şey değildir.Siyaset birden çok alanda at koşturmaktır.İşte bu durumda koordine etme bu sahaları uzmanları ile kullanma kabiliyeti olanlar siyasette sonuç alırlar.Buda doğal olarak "iş bilenin kılıç kuşanındır"gerçeğini akla getirir.

Adının önündeki akademik iksirler önemlidir ama siyaset ve hayat sadece o alandan ibaret değildir. Siyasette özetle öncelik oy getirme potansiyeli olanların ve bunu ispatlayanlara yol aralamak öne geçirmek buğün Dağlıca ve Igdır şehitlerinin şehadet sebebi için çok önceliklidir.

Ülkenin millet ve devlet gücünü kullanacak siyasi milli iradeye ihtiyaç vardır.Milliyetçi Ülkücü harekette bir oy daha fazla getireni bir adım öne geçirmek dava adamlıgı ve Ülkeye vefa borcudur.Bu konuda tesbiti bilgisi okan herkes vebaldedir şahsen bunu yapmayanın ahirette yakasına yapışacağım dava adamları kendilerini değil davalarını anlatır hizmet eder siyasetin merdivenlerindeki ikbal avcıları çeketten tutunarak ikbal aralarlar.

Bu gerçeği yok kabul edip konjoktürel izah yapanlara yerel ve genel seçimlerde başarılı oy oranlarını nasıl izah edebilirizki? Siyasal sonuçlar birden çok faktörün etkisi ile ortaya çıkan iradedir.MHP Aday adaylıkları sürecinde ülkenin neresi olursa olsun kiminle en iyi sonuç alınır? sorusunun cevabını karar mekanizmalarına iletmek her bilgi sahibinin görevidir.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim