MHP Rize İl Başkanlığında toplu bayramlaşma  programı  düzenlendi. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Rize'de Milliyetçi  Hareket   Partisi  tarafından İl Binası'nda düzenlenen bayramlaşmada,  partililer  ve ülkücüler bir araya geldi. Çok yoğun ve kalabalık geçen bayramlaşma esnasında  konuşan  MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, Türk Milletinin  her zamankinden  daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Yaklaşan seçimlerde yok edilmek istenen milli ve manevi  değerlerimizi   yaşatmak  ve korumak için sandığa gideceğiz. MHP sandıktan zaferle çıkarak ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozdurmayacağız" dedi.

 

Müteakiben Rize Sokaklarına dağılan MHP Heyeti'nin bayramlaşma ziyaretleri esnasında vatandaşlarla büyük bir coşku ve teveccüh içerisinde bayramlaşıldı. Eski ANAP Rize Milletvekili Ahmet Kabil'in mekânına yapılan ziyarette bir araya gelinen Ahmet Kabil, Kenan Bıyık, Hasan Türüt, Rahmi Metin, Emin Gürses, Şahin Kukoğlu, Fahrettin Erbaş, ve Muharrem Yardımcı'dan oluşan topluluğun MHP Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Zelkif Akgül'e seçimlerde AKP karşısında tam destek vereceği yorumlarına açık bir  fotoğraf  karesi oluştu.

 

Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın

ŞEHİTLERE BAYRAM ZİYARETİ…

Milliyetçi  Hareket   Partisi  Rize Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısı ile ülkücü şehitleri mezarları başında ziyaret ederek dua etti.

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz ve partililer Kurban Bayramı dolayısı ile 1980 yılı öncesi ülkede yaşanan olaylar sırasında şehit olan Ülkücülerin Rize Merkez'de ve ilçelerde bulunan mezarlarını ziyaret ettiler. Mezarlarda dualar okundu. Kazmaz 1979 yılında şehit edilen İlyas Ersayın'ın mezarı başında yaptığı açıklamada, 80 öncesi ruh ile çalıştıklarını belirterek, "Bu hareket çok kutlu bir harekettir. Binlerce şehit vermiştir. Binlerce şehit bu vatan, bu millet ve bu bayrak için verilmiştir. Bu milletin bölünmez bütünlüğü için verilmiştir.

 

Bizlerde bu dava uğruna şehit olan ağabeylerimizin yolunda yürüyoruz. Gerekirse en ufak bir durumda bile canımızı feda etmekte tereddüt etmeyeceğiz. O günlerde değerli dava arkadaşlarımıza kahpece kurşun sıkan zihniyet bugün iktidardan güç alarak birliğimize, bütünlüğümüze ve Türklüğe musallat olmuştur. Biz bu vatanı böldürmeyeceğiz. Biz bu bayrağı indirmeyeceğiz. Bu Türklük adını kesinlikle bu topraklardan sildirmeyeceğiz. Şehitlerimizin yanında bir kez daha haykırıyoruz. Ne mutlu Türk'üm diyene. Varlığımız büyük Türk milletine armağan olsun. Son damla kanımıza kadar biz bu yolda şehit olmaya hazırız."dedi.

Editör: TE Bilisim