İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayının, yaklaşan yerel seçimler öncesi son Ramazan olması Çekmeköy’de bulunan Siyasi Partiler Seçmenleri ile bir arada olmak ve yeni seçmenlere parti propagandasını anlatmak için var güçleri ile çalışıyorlar.

 

Çekmeköy MHP İlçe Teşkilatı, Çekmeköy Spor Stadı’nda 3 bin kişiyi hedef alarak düzenlediği iftar programı katılımcı yoğunluğu yaşayarak hedefin üstüne çıktı.

 

ÇEKMEKÖY, MHP’YE SARI IŞIK YAKTI

Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın bu yıl düzenlediği iftar, her yılın düzenlenen iftar programının üstünde katılım ile dikkatleri üzerinde topladı. Çekmeköylü vatandaş bu yıl yapılacak yerel seçimler için MHP’ye yeşil ışık yakarak hazır ol sinyali verdiği ise gözlerden kaçmadı.

 

MHP’NİN AĞIR TOPLARI ÇEKMEKÖY’DE 

Çekmeköy MHP’nin düzenlemiş olduğu iftar programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, İstanbul Milletvekili D. Ali Torlak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, İstanbul İl Yöneticileri, ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç, Çekmeköy İl Dernekleri Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Abdulbaki Özdemir, MHP’nin komşu  İlçe Başkanları, Çekmeköy İlçe yönetimi ve Çekmeköylü vatandaşlar katıldı.

 

MHP Gurup Başkanvekili Oktay Vural ile Meral Akşener’i iftar programında aralarında gören vatandaşlar fotoğraf çektirmek ve sıkıntılarını anlatmak için sıraya girdi.

 

” BİRLİĞİMİZ DAİM OLACAK”

Çekmeköy MHP İlçe Teşkilat Başkanı Ethem Kurnaz, İftar programında yapmış olduğu konuşmada partililerine seslenerek, “Artık stada sığmıyoruz. 2008 yılında ilçe olan Çekmeköyümüzün başına 2009 yılında maalesef AKP zihniyeti gelmiş ve ilçemizi yerinde saydırmıştır. Yetmemiş İktidar gücü ile yandaşlarına da yeni rant kapıları oluşturarak Çekmeköylüden aldıklarını yandaşlarına yedirmişlerdir. 2014 yılı yerel seçimlerinde sandıkta bu yaptıklarının hesabını inşallah verecekler ve geldikleri gibi gideceklerdir. Bugün bu sofraların hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizleri İftar programımızda da yalnız bırakmayan Parti yöneticilerimiz ve Milletvekillerimize de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum dedi. Çekmeköy’de birliğimi her zaman daim olacaktır. Ülkemiz üzerinde AKP tarafından oynanan tüm oyunları MHP bozacaktır” dedi.

 

“MHP YIPRATILAMAZ”

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, “Ülkemiz üzerinde son zamanlarda ciddi oyunlar oynanmakta ve bu oyunların devamı için tehdit görülen partimize karşın ciddi saldırılar yapılmaktadır. Hüseyin Çelik’in genel başkanımız hakkında ‘Beş kuruşluk itibarın var’ sözlerini manşetine tırnaksız olarak taşıyan gazetenin basın meslek ilkelerini ihlal etti. Hakareti tırnak işareti kullanmadan manşet yapmak, bu hakarete ortak olmak demektir. Türk siyasetine kalite getirmek ve nitelikli gençlerin siyasete ilgi duymasını teşvik etmek için artık siyaset kurumunun hakaret mecrası olarak kullanılmaması gerekir” dedi.Başkan, “Bundan böyle partimize, sayın genel başkanımıza ve mensuplarımıza yapılan her türlü hakaret içeren davranışlara, asla sessiz kalmayacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz” diye konuştu.

 

“BU ÜLKE BİZİM”

İstanbul 1. Bölge Milletvekili D. Ali Torlak, “Türkiye üzerinde çok çeşitli oyunlar oynanıyor ve bu oyunların oynanmasında baş mimarlığı AKP hükümeti yapıyor. AKP Hükümetinin sergilemiş olduğu bu yönetim şekli ile hükümet olmayı Allah (cc) bize nasip etmesin. Bir tarafta PKK ile aynı masada oturacak ve bu ülkeyi böleceksin diğer tarafta ise İslami ve Milli hükümetim diye çaka satacaksın. Bu ülkenin Dili Türkçe ve adı Türkiye’dir. Bayrağımızın yanında ikinci bir bez parçasının yer almasına canımız pahasına olsa da izin vermeyeceğiz. Böyle güzel bir İftar programını düzenleyen Ethem kardeşimi tebrik ediyorum ve birliğinizin dirliğinizin daim olmasını Allah’tan (cc) diliyorum” diye konuştu.

 

“BU VATANI KİMSE BÖLEMEYECEK”

 

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, “Son zamanlarda Partimiz ve Genel Başkanımız üzerinde çeşitli oyunlar oynanmakta ve zarar verilmek istenmekte.  AKP Hükumetinin basını kullanarak yapmış olduğu yıpratma politikası artık ilgi görmüyor ve vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi ve teveccühü her geçen gün daha da artıyor. Türkiyemizi kimseye böldürmeyiz ve de bölmek isteyenlere gereken cevabı her zaman olduğundan daha sert veririz. Türkiye Cumhuriyeti’nin şanlı bayrağı yanında biz bir paçavranın yer almasına asla  izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

 

OKTAY VURAL, ÇEKMEKÖY’DEN AKP’YE SERT YÜKLENDİ

Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...

MHP Gurup Başkanvekili Oktay Vural, Çekmeköy MHP’nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Çekmeköy’den Ak Parti Hükümeti’ne sert sözlerle seslendi. Vural, konuşmasında, MHP’yi Evren Paşa’nın C5leri, Mamakları, İdam sehpaları durduramadı da bugün milliyetçiliği ayaklar altına alan Recep Tayip Erdoğan mı durduracak. Eğilmiyoruz, bükülmüyoruz ve dik duruyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’ni tertemiz ve leke değdirmeden Başbuğumuz dan alıp bugünlere getiren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Allah’a hamd olsun dimdik ayaktayız ve hep beraberiz. Bu Ülke, 1980′de Kızıl Yıldıza, Sovyet Emperyalizme peşkeş çekilmek istendiğinde de dimdik ayakta durduk. Bugünde PKK Paçavralarıyla bu ülkeyi bölmek için mücadele edenlere karşı dimdik ayakta duruyoruz, onun için bu güzel ülkemin nefesinden nefes alan, bu güzel ülkenin nimetlerinden faydalanan doğusundan batısından, kuzeyinden güneyinden herkes önce neyin idrakinde olması gerektiğini düşünmesi gerekiyor. Öyle güzel bir ülkede yaşıyoruz ki değerli kardeşlerim gözleri olup da görmeyenlere kulakları olup da duymayanlara diyecek bir şeyimiz yok. Gözler varsa kulaklar varsa Allah önünde onların Şahadet ettiğini biliyoruz.

 

 ”BU DEVLET NEREDE, DEVLETİ YÖNETENLER NEREDE”

Bugün Türkiyemiz de, bu güzel ülkemizde paçavralar asılıyorsa, Ay Yıldızlı Bayrak indiriliyorsa, bugün Cizre de, Lice de, Diyarbakır da Asayiş birimlerini PKK kuruyor ve yol kontrolleri yapıyorsa bu gözlerle bu kulaklar nerede, neredeler. Bir tarafta devletin polisi, jandarması yol kontrolü yapıyor sonrada PKK terör örgütü yol kontrolü yapıyor. Bu devlet nerede bu devleti yönetenler nerede uyuyorlar mı diye soruyor vatandaşlarımız.

 

“ÇÖZÜM SÜRECİ ALDATMA”

 

Çözüm süreci diye gelinen süreçte, medyada sokakta çözüm sürecini pazarlıyorlar. Soruyorum buradan, Çözüm dediğiniz nedir gelin anlatın millete, anlatıyorlar mı hayır. Bakıyoruz ki çözüm denilen şey PKK’nın istek ve taleplerinin yerine getirilmesi olmuştur. Akil İnsanlar dolaşıyor, çözüm diyerek bu millete neyi pazarlıyorlar biliyor musunuz?

 

Efendim, bu vatana Türk vatanı demeyelim, bu bayrağa Türk Bayrağı demeyelim, ne mutlu Türküm diyene demeyelim, Türkiye Cumhuriyeti demeyelim, Yerel Parlamentolar kurulsun, Özerklikler kurulsun, bebek katili serbest bırakılsın diye pazarlanıyor değerli kardeşlerim.


Çekmeköy’den soruyorum ey Tayyip Erdoğan, böyle bir pazarlığı kabul edecek bu ülkenin has evladı bulabilir misin ?

 

Barış dediğiniz nedir kimle barış yapıyorsunuz? Barış dediğin TSK’nın ve Türk Polisinin Doğu ve Güneydoğudan çekilmesi midir? PKK terör örgütüne yol kontrolü yaptırmak mıdır? PKK’nın vergi toplaması mıdır? Yoksa dağa adam çıkartmak mıdır? Nerede, Bu barış dediğiniz, çözüm dediğiniz husus nerede ?

 

PKK terör örgütü insan kaçırıyor, yol kesiyor ve paçavraları ile sözde asayiş birimleri kurup yol kontrolü yapıyor. doğu ve Güneydoğudan vatandaşlar arıyor, biz Terör bitsin istedik, bizde analar ağlamasın istedik, biz bunları isterken burayı PKK’ya teslim edin demedim istemedim bu devletim nerede soruyor.

 

Ey Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi konu olduğunda dilin bir buçuk metre uzuyor, PKK terör örgütüne karşın sen susuyorsun süt dökmüş kedi gibi oluyorsun.

 

Ağlamaktan sorumlu başbakan yardımcısından tutunda, Şeytanla görüştüğüne kadar söyleyen AKP sözcüsüne kadar hepsi PKK karşısında ellerini kollarını bağlamışlar ve dilsiz şeytana dönmüşler. Bu mübarek ortamda bu kadar haksızlıklar varken muhafazakar söyleme sahip olduklarını söyleyen bu yöneticiler bu haksızlıklar karşısında neden konuşmuyor?

 

“ÖCALAN BASIN TOPLANTISI İSTEMİŞ”

 Oktay vural, “Terörist başı Öcalan İmralı dan istemiş, İmralı da Basın toplantısı yapmak istiyorum demiş. İmralı canisinin basın toplantısı yetmez, Recep Tayip Erdoğan ile  birlikte basın toplantısı yapın ikinizin birlikte bu memleketi nasıl uçuruma gönderdiğinizi tüm halkımız görsün” diyerek konuştu.

 

MHP Gurup Başkanvekili Oktay Vural’ın konuşmaları vatandaşların yoğun alkışları ve Ak Parti karşıtı tezahüratlar ile sürekli kesilirken, Vural’ın konuşması mini mitinge dönüştü.

 

MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatının iftarı konuşmalar sonrası canlı müzik dinletisi ile son buldu.

Kaynak: Yurttahaber

Editör: TE Bilisim