BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 MHP ve Ülkücüleri kandan ve şehit cenazelerinden besleniyor diyerek açılım adı altında milleti aldatan meydanlarda ekranlarda avaz avaz bagıran AKP takımı yalama yanaşma yandaş takımı bu garipleri fakir Anadolu gençlerini ateşe attınız? Bize bu sayfalardan laf atan pabuç dilli AKP'ye oy veren kardeşim sizi aldattılar vicdanınız rahat mıdır?

Hala askere kara harekatı olağan üstü hal izni vermeyen ajanları oralara doldurtan AKP endirekt sorumludur. Mevcut gençlerin çocukken iktidara geldiğiniz bu dönem fuhuşun patlama yaptığı uyuşturucu bonzai içki satışlarının tavan yaptığı gençlerin PKK ve suç örgütlerinin ağına takıldığı dönemin siyasal sorumlusu AKP ayağa kalk hesap ver!

Dindar gençlik boş lafları ile özden yoksun içi boşaltılmış dini ritüel ve şekil kavgaları forma takım gibi hüloglaştırılan gerdirip kutuplaştırılıp kandırılıp aldatılıp oyları çalınanlar ile iktidarınız nereye kadar sürecektir? Ama bir kasım kendi malı ile eli ayağı bağlanan gariplerin ćaresizlerin sizden hesap sorma tarihi olacaktır.

Editör: TE Bilisim