LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, kadının, Türk aile yapısının temel direği olduğunu söyledi.

        Cevdet Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Türkiye’de kadına gereken önemin ve saygının verilmesi gerektiğini söyledi. Kaya, “Güzel ülkemizin fedakâr kadınlarını anlatmaya ne kelimeler ne de sayfalar yetmez. Türk kadını bir anadır, kadınlar bir eş sizler bir çiçek sizler vazgeçilmezsiniz. Dün olduğu gibi yarında yaşamın her alanında saygın yeriniz de kalacaksınız." dedi.

        MHP olarak kadına yönelik şiddete her zaman karşı çıktıklarını ifade eden Kaya, "Başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve il teşkilatı olarak kadına olan saldırılara var gücümüzle karşı koyacağız. Türk milletinin tarih sahnesindeki millet olma mücadelesinin, anlam ve önemini her yerde anlatacağız. Türk milletinin içinde bulunduğu, ayrıştırma, ötekileştirme, millet mefhumunun Türk milliyetçiliğinin ayaklar altına alınmak isteniyor. Türk milletinin, milli kimliği ile oyun oynamak isteyenler yine Türk milletinin sağduyusu ve itidalli duruşu bu kötü niyetlere geçit vermeyecektir. Bu vahameti büyük tehlikenin karşısında kadınlarımızın da göstereceği dik duruş, alacakları tavır, tarihe not düşecektir. İnancım ve kanaatim odur ki; Türk kadınını Çanakkale'de, Erzurum'da, Gaziantep’te ve Kahramanmaraş'taki vermiş olduğu mücadelenin daha fazlasını vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim