Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, artan terör olaylarından AKP’yi sorumlu tutarak, iktidara gelmeleri halinde terörün kökünü kazıyacaklarını söyledi.

MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Türkiye’nin kırılan onurunu, kaybolan huzurunu, yok olan kardeşliğini yeniden tesis etmek için iktidara gelmek istediklerini belirterek  "Ankara’daki saldırı dahi Türkiye'nin MHP iktidarına ne kadar ihtiyacı olduğunu göstermiştir. MHP iktidarında terör olayları en kısa zamanda sonlandıracak ve bu olayların önlenmesine yönelik olarak düzenlemeler en kısa sürede gerçekleştirilecektir" dedi.

MÜZAKERELE DERHAL SON VERİLMELİ

Mit son yıllarda, Türkiye’nin tek milletli ve tek devletli olarak ilelebet yaşama ülküsünü zedeleyen gelişmelerin yaşandığına dikkat çekerek, "Bunların başında çözüm süreci denilen ihanet süreci gelmektedir. Bundan bir an evvel gerçekten vazgeçilmelidir" diye konuştu. MHP’li Mit “Bütün bu olumsuzlukların ortadan kalkması için ülkemizin MHP iktidarına ihtiyaç vardır" dedi. 

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Mustafa Mit, Ankara’daki terör olayıyla ilgili ayrıca "Biz terör eylemlerini kime karşı yapılmışsa ve kim yapmışsa lanetliyoruz. Mevcut iktidar ve ülkemizi onüç yıldır yönetenler terörle ve teröristle mücadele etmekte yetersiz kalmaktadır. MHP iktidarında en kısa sürede terörün kökü kazınacaktır. Terör olaylarının önlenmesine yönelik düzenlemeler en kısa süre hayata geçirilecektir" şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilisim