Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Beşiktaş’ın genç futbolcusu Necip Uysal, bu sezon sonu şampiyon olmak istediklerini söyledi.
Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen oyuncusu Necip Uysal, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, ligde hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu, iyileşmesi halinde Fenerbahçe derbisinde forma giymek istediğini söyledi.

Necip Uysal, “Sakatlıkların fazla olması nedeniyle bu sezon maçlarda çok puan kaybı yaşadık. Özellikle son dakikalarda çok gol yedik. Fakat yine de Beşiktaş herzaman şampiyonluk hedefi ile lige başlıyor. Kamuoyunda Beşiktaş için sezon sonunu getiremez algısı vardı. Biz bunu yıktık. Durum ortada, şampiyon olmak istiyoruz.” diye konuştu.

"DERBİYE YETİŞMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Necip Uysal, ligde 24. haftada oynayacakları Fenerbahçe derbisine kadar iyi bir dinlenme geçireceğini ve forma giymek istediğini belirterek, “Sakatlığım ilk zamanlara göre daha iyi. Tendinit diye bir rahatsızlığım var. Bu da iyi bir dinlenmeyle tedaviye yanıt veriyor. Sivasspor maçında forma giyemeyeceğim fakat, Fenerbahçe maçına da yetişip oynamak istiyorum.” şeklinde konuştu.

"ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUM"

Genç oyuncu son olarak, son günlerde yaşanan sakatlıklar sonrasında futbolcuların kendilerine bakmadığı yönündeki eleştirilere katılmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Sonuçta riskli bir iş yapıyoruz. Bunlar çok doğal şeyler. Futbolcular kendi vücudundan para kazanıyor. Kendilerine bakmıyor düşüncelerine ise katılmıyorum, bence yanlış bir düşünce. Saha şartları ve bazen de futbolcunun kendine fazla yükleme yapması bu tür sakatlıklara sebep oluyor.”

Editör: TE Bilisim