Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
 Sözcü'de yer alan habere göre, Esenler Belediyesi Başkanı AKP'li Tevfik Göksu, ilçede yaşayan Suriyelilere yönelik, Lübnanlı ünlü şarkıcı Maher Zain'in sahne aldığı bir konser düzenledi. Süleyman Çelebi Kültür Sanat Sezonu'nun açılışı dolayısıyla düzenlenen konser 10 Ekim'de Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirildi.

"ÇOCUKLARIN YATAĞA AÇ GİRDİĞİ ESENLER'DE..."
CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, “Tencerelerin kaynayamadığı, çocukların yatağa aç girdiği Esenler'de, başkanın önceliğinin bu olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Kendi müzisyenlerimiz geçim derdindeyken, intihar eden sanatçılarımız varken, yüz binlerce liranın yurt dışından getirilen Lübnanlı bir sanatçıya verilmesini asla kabul etmiyoruz. Belediye, borçlarını kapatmak için çeşitli gayrimenkullerini satarken, kamu kaynakları bu şekilde kullanılamaz” dedi.

ARAPÇA, İNGİLİZCE VE TÜRKÇE SÖYLEDİ
İsviçre vatandaşı olan Lübnan kökenli Maher Zain, şarkılarını İngilizce, Arapça ve Türkçe seslendirdi. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu,Maher Zain'e bir tablo ve çiçek takdim etti. Konseri çok sayıda Sruiyeli izledi. Esenler Belediyesi'nin internet sitesinde, konserin fotoğraflar paylaşılarak “İsveçli Müslüman sanatçı Zain, davet karşısında çok heyecanlandı” denildi.


 


Editör: TE Bilisim