Lider Bahçeli MHP’nin içinden geçtiği muhalif süreci de gündeme getirdi ve kimi uyarılarda bulundu. Bu süreçte kimlerin kimlerle gizli görüşmeler yaptığı, nelere tevessül ettiği, ne eğilimler gösterdiğinin gerek Genel Merkez tarafından gerekse teşkilat yöneticileri tarafından artık net biçimde bilindiğini belirten Lider Bahçeli, muhaliflerin hiç bir şekilde yönetimlere alınmamasını ve teşkilatlara sokulmamasını istedi.  “Bu konuda sizlere ağır bir görev düşüyor” diyen Lider Devlet Bahçeli, ‘o aslında iyi bir arkadaştı ama diğerlerine kandı’, ‘artık akıllandı’ gibi gerekçelerle kimsenin affedilmeyeceğini, o kişilere kapıların kapandığını kesin bir dille ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Teşkilatı TBMM’nin yeni yasama yılının ilk grup toplantısı için dün 260 kişilik bir grup ile Ankara’daydı.  Başta İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve yönetimi olmak üzere 39 İlçe Başkanı ve yöneticileri oldukça hareketli bir gün geçirdi. Grup toplantısına katılmak üzere sabahın erken saatlerinde Ankara’ya ulaşan İstanbul Teşkilatı önce Lider Bahçeli’nin grup konuşmasını dinledi ve ardından vekillerle bir araya geldiler. Öğlen yemeğini MHP Genel Merkezi’nde yiyen İstanbul Teşkilatı saat 14:00’da Lider Bahçeli ile toplantıya katıldı.

İSTANBUL TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİ

Toplantı esnasında oldukça neşeli ve enerjik olduğu gözlenen MHP Lideri Bahçeli İstanbul teşkilatıyla yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı yaptı. Bu toplantıda teşkilata yönelik bir konuşma da yapan Bahçeli İstanbul’un Türkiye için önemine değindi. İş hayatından politikaya kadar, gerek nüfus yoğunluğu, gerek ekonomik verileri, gerek seçmen ve milletvekili sayısı bakımından İstanbul’un Türkiye’nin lokomotifi pozisyonunda olduğunu vurgulayan Bahçeli, İstanbul’u kazananın Türkiye’yi kazanacağını belirterek, her parti gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin de İstanbul’da güçlü olmak için çaba sarfetmesi gerektiğini vurguladı. Bu anlamda “İstanbul’u istiyorum” diyen Lider Bahçeli, partinin oylarını arttıracak hizmetler beklediğini vurguladı. Konuşmasının uzun bir bölümünü 15 Temmuz darbe kalkışması ve o gece MHP Genel Merkezi’nde yaşananlara ayıran Bahçeli, tüm detaylarıyla teşkilat mensuplarına gece yapılan görüşmelerden verilen mesajlara kadar paylaşarak “Eğer o gece, bizler burada bulunmasaydık, MHP binasının ışıkları yanmasaydı, Tv’ler alt yazı olarak mesajlarımızı geçmeseydi bugün çok başka bir Türkiye olurdu ve darbe kalkışması başarıya ulaşırdı” şeklinde konuştu.

BOLU GEREDE CİVARINDA AYRILABİLİRSİNİZ”

Lider Bahçeli MHP’nin içinden geçtiği muhalif süreci de gündeme getirdi ve kimi uyarılarda bulundu. Bu süreçte kimlerin kimlerle gizli görüşmeler yaptığı, nelere tevessül ettiği, ne eğilimler gösterdiğinin gerek Genel Merkez tarafından gerekse teşkilat yöneticileri tarafından artık net biçimde bilindiğini belirten Lider Bahçeli, muhaliflerin hiç bir şekilde yönetimlere alınmamasını ve teşkilatlara sokulmamasını istedi.  “Bu konuda sizlere ağır bir görev düşüyor” diyen Lider Devlet Bahçeli, ‘o aslında iyi bir arkadaştı ama diğerlerine kandı’, ‘artık akıllandı’ gibi gerekçelerle kimsenin affedilmeyeceğini, o kişilere kapıların kapandığını kesin bir dille ifade etti. MHP Lideri Bahçeli, İstanbul teşkilatına yönelik olarak; “Bu akşam döneceksiniz artık hepiniz yolda olacaksınız. Eğer içinizde ‘ben bunu yapamam’ diyen birileri varsa hiç zahmet edip İstanbul’a kadar gitmesin. Bolu-Gerede civarında bir yerlerde teşkilattan ayrılsın” şeklinde konuşarak bu konudaki kararlılığını sergiledi.

“TEKNOLOJİYİ DE ÖĞRENDİK”

Toplantı sırasındaki neşeli, enerjik tavırları dikkat çeken Lider Bahçeli, bir ara salonda oturduğu yerden fotoğraf çeken istanbul İl fotoğrafçısı taş medreseli Tayfun Kütük’e seslenerek yanına çağırdı. “Hani bakayım öyle oturarak güzel çekiliyor mu” diye soran Bahçeli’ye, Tayfun Kütük dijital makinasından çektiği fotoğrafları gösterdi. Fotoğrafları beğenen Lider Devlet Bahçeli “bu sayede teknolojiyi de öğrendik” şeklinde espri yaptı. Toplantı ardından İstanbul İl teşkilatı mensupları gruplar halinde Lider’in odasına çıkarak kısa özel görüşmelerde bulunup fotoğraflar çektirdi. Dönüş zamanı geldiğinde ise her ilçe kendi grubuyla  Başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ederek İstanbul’a dönüş yoluna koyuldu.

Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

BIYIKSIZLAR


Editör: TE Bilisim