MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle bir araya geldis orulara zaman zaman esprili cevaplar da veren Bahçeli, kopya çekme tekniklerini anlattı ve gülümseyerek, 40-45 puan alan öğrencilere “Merak etmeyin devlet yardımı var” dediğini kaydetti.

Devlet Bahçeli zaman zaman otomobili ile şehir turu attığını belirtti ve “Arabada şu aralar Melihat Gülses'i ve özellikle de 'Fikrimin ince gülü' adlı şarkısını dinliyorum” dedi. 

Bahçeli, medya organlarının MHP muhabirleri yemekte bir araya geldi. Yemek boyunca gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini açıklayan Bahçeli, Türkiye'de gündemin aydınlar ve basın tarafından belirlenmesi gerekirken Başbakan Erdoğan tarafından belirlendiğini ileri sürdü.

MUHTEŞEM YÜZYIL GÖNDERMESİ

Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?

Dokunulmazlık konusu gündeme getirildi, pazarlık konusu yapıldı, gündem değiştirmek için yapılıyor. Gündemi basının belirlemesi gerekirken Başbakan belirliyor. Türkiye'de olaylar oya gibi işleniyor konular birbiri ile ilişkili. Senaryoyu kim yazıyorsa çok iyi yazıyor, Muhteşem Yüzyıl senaryosundan daha iyi yazıyor” diyen Bahçeli, “AKP'nin ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekiyorum” görüşünü dile getirdi.

AK PARTİ YÜZDE 1 OY KAYBETSE HESAPLAŞMA BAŞLAR

Türkiye'nin önünde yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olduğunu anımsatan Bahçeli, Ak Parti'nin yüzde 1 oy kaybının, kendi 10 yılının özeleştirisini yapmasını sağlayabileceğini belirterek “O anlamda hayırlı da olabilir, çözülme, çöküş ve hesaplaşma başlar” diye konuştu.

Devlet Bahçeli ayrıca Cumhurbaşkanlığı için en az yüzde 51 oy “hayali kuran” birinin, yüzde 40 oy alırsa ikinci tura devam edip etmeyeceğinin önemli olduğunu vurguladı.
Bahçeli, cumhurbaşkanlığı için muhalefetin ortak adayı olmadığını da belirterek bu konuda partiler arası konuşulan bir şey olmadığını bildirdi. Bahçeli, “Medya ise zaten ya A olacak ya B olacak diyor” dedi.

ÜLKÜCÜNÜN GÜVENLİK SORUNU OLMAZ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Üniversitelerden konferans daveti geliyor mu, güvenlik için mi katılmıyorsunuz” şeklindeki bir soru üzerine “Ülkücünün güvenlik sorunu olmaz, Allah'a teslim olmuş olanın güvenlik sorunu olmaz” dedi. Bahçeli, “Öğrenci olaylarının en yoğun olduğu dönemde benim sınıfımın yarısı devrimci olduğu halde olay olmazdı” diye konuştu.

MERAK ETMEYİN DEVLET YARDIMI VAR

Öğretim üyeliğinin kendine özgü güzelliği olduğunu anlatan Bahçeli, öğrencilerin kopya çekme tekniklerini de anlattı. Bahçeli, gülümseyerek, 40-45 puan alan öğrencilere “Merak etmeyin devlet yardımı var” dediğini kaydetti.

BAHÇELİ SON ZAMANLARDA HANGİ ŞARKIYI DİNLİYOR

Zaman zaman otomobili ile şehir turu attığını belirten Bahçeli, “Arabada şu aralar Melihat Gülses'i ve özellikle de 'Fikrimin ince gülü' adlı şarkısını dinliyorum” dedi.

Bahçeli, teşkilatların Ankara'ya gelerek hizmet içi eğitim almasının hem maddi hem de zaman açısından yük getirdiği için online eğitim projesine başladıklarını bu anlamda 1 Şubat'ta Ankara, Yalova, Kocaeli ve Gaziantep'de pilot uygulamayı gerçekleştirdiklerini anlattı. Bahçeli, bu teknoloji ile 500 teşkilata aynı anda uzaktan eğitim verilebildiğine işaret etti.

Editör: TE Bilisim