MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, konuşmasında AK Parti’de yapılan kabine revizyonuna da çok kısa bir şekilde değindi. Devlet Bahçeli, görevden alınan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin için “AKP’nin yüz akıydı”ifadesini kullanırken yeni İçişleri Bakanı Muammer Güler’i de eleştirdi.

Devlet Bahçeli, İdris Naim Şahin’in bazı yanlış, eksik ve kusurlu hareketlerinin olmasına karşın AK Parti’nin yüz akı olduğunu ve görevini layıkıyla yaptığını düşündüklerini söyledi. Devlet Bahçeli’ye göre, İdris Naim Şahin, müzakere sürecine kurban verildi.

Devlet Bahçeli, İdris Naim Şahin için şu ifadeleri kullandı:

AKP’NİN YÜZ AKI

Bazı yanlış, eksik ve kusurları olsa da, AKP’nin yüz akı olan ve görevini de layıkıyla yaptığını düşündüğümüz içişleri eski bakanı Sayın İdris Naim Şahin’in müzakere sürecine kurban verilmesi Başbakanın kararlarına kimlerin yön verdiğini göstermiştir.

BDP'LİLERİN ŞAHİN'E SALDIRMASINA KARŞIN...

BDP sözcülerinin bu eski bakana saldırmasına karşılık, her fırsatta bize laf yetiştiren AKP’nin kurma kolla çalışan ve iftira mahzeninde fikirlerini mayalandıran malum sözcülerinin birden bire dut yemiş bülbüle dönüşmeleri akla ziyan bir manzarayı ortaya çıkarmıştır.

Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi

YENİ BAKANA İLK ELEŞTİRİ

Barış güvercinleri uçuracağını söyleyerek işbaşı yapan yeni bakan da, görünen odur ki, güvercinlere takla attırmaktan başka bir işe yaramayacak ve bölücü terörün değirmenine hevesle su taşıyacaktır.

Editör: TE Bilisim