Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
 11.05.2015 târihinde “Sebze Hâli Yenimahalle’de Şükrü Bey” başlıklı bir yazı yazdım. Devlet Bahçeli’nin danışmanlarından ve Ortadoğu gazetesi yazarlarından Şükrü Alnıaçık hakkındaydı. Cemaat kanalı kapatılınca koşa koşa yardıma gittiğini övünerek yazınca bu yazıyı kaleme almıştım. Lütfen açın okuyun.

Bu adam, Meral Akşener’in değil, Devlet Bahçeli’nin danışmanıydı. Hâlâ yerinde mi, ne fitne fücür peşinde bilmiyorum. Yine Mecidiyeköy’deki Bugün ve Kanaltürk televizyonları kapatıldığında koşa koşa ziyârete gidenlerden birisi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celâl Adan’dı; Meral Akşener değil.

Seyrettiniz mi bilmiyorum, avukatın biri çıkmış bir televizyona; Meral Akşener’i FETÖ’cü olmakla suçluyor. Meral Hanım, canlı yayına bağlanıp ağzına geleni saydı. “İspat etmezsen şerefsizsin” dedi. Adam, dut yemiş bülbüle döndü. Sonunda “Siz kendiniz ‘FETÖ’cü olmakla gurur duyarım’ dediniz.” demez mi?

Meral Hanım, “Benim ifâdelerim Ahmet Hakan’da kayıtlı. Böyle bir şey demedim” diye avaz avaz bağırdı. Adamda utanma yok ki. Bir de avukat olacak. Röportajın aslını okumamış. Yorum okumuş, delil diye gösteriyor. Bu nasıl bir avukat Allah aşkına?

Bu adamın okuduğu yerden okuyanlardan çok tepki aldım. Akşama kadar sâdece belli kanalları dinleyip muhâkeme yapmaktan âciz olanlarla işim olmaz. Bön bön Halk tv seyredenlerle hiçbir farkları yok. At gözlüğüyle bakıyorlar. Bana inanmıyorsanız açın röportajı okuyun.

Meral Akşener, “Benim hiçbir cemaatle bağlantım yok. Olsa gururla söylerim” diyor. Yani, “Ben, bir yerde varsam irâdemle var olurum. Bunu da gizlemem” demek isterken, bu sözleri eğip büküp, “FETÖ’cü olmakla gurur duyarım”a getirdiler. Şimdi tekrar soruyorum. Cemaat kanalları kapatılınca yardıma gidenler FETÖ’cü olmuyor da Meral Akşener mi oluyor?

Allah’tan korkun! Bu kadın, 28 Şubat’ta canını ortaya koydu. Esenboğa’ya gidip gözlerimle gördüm. Meydanda ülkücüler vardı. Ülkü ocaklarının başkanları vardı.

Cemaatle kırıştıran MHP’liler ve iktidarın gözüne girmek isteyen gazeteciler, Meral Akşener’i hedefe koydular. Ben 28 Şubat’ı unutmadım. Meral Akşener’in dik duruşunu unutmadım.

Kaset iftirasında cemaat kanalının programına çıkmasını tasvip etmedim ama bunun için ona FETÖ’cü demem. Bir zamanlar o kanallara kimler kimler çıkmıyordu ki. Yağmur yağdı yarıklar kapandı.

Bir habere göre, Akşener’in ekibinden birisi, darbeyi biliyormuş. Allah akıl fikir versin size. Cumhurbaşkanının yaveri, darbeci çıktı. Şimdi Cumhurbaşkanı FETÖ’cü mü? Hulusi Akar’ın yakınındakiler darbeci çıktı. Hulusi Akar darbeci mi? Şaban Dişli’nin kardeşi darbeci çıktı, kimsenin gıkı çıkmıyor. Meral Hanım’ın ekibinde bilen varmışmış.

Hâinler ayıklanırken adâletten uzaklaşılmaması için cuma namazında duâ edildi. Buna kuvvetle inanmak istiyorum. İki önceki yazımda, Gençlik Spor’da kayınpederi Ak Parti vekili olan bir cemaatçiyi işâret ettim. Adam, lök gibi yerinde duruyor. Kendisini kamufle için Kızılay’a eyleme bile gidiyormuş. Ak Parti’de korunan cemaatçiler var diye defalarca yazdık. Mustafa Varank’a seslenmek istiyorum. En çok canı yananlardan birisiniz. Âbinizi şehid ettiler. Bundan ötesi var mı?

YA SEN MAHMUT ÖVÜR

Mahmut Övür, fırsat bu fırsat, Meral Akşener’e yükleniyor. “Başbakan olsaydı cemaatçi polisleri bırakır mıydı?” diye soruyor. Mahmut Övür’ün eski yazılarına baktım biraz. Fethullah Gülen’e övgüler dizdiği günleri unutmuş besbelli. Bir kaçını hatırlatayım yeter. 16 Haziran 2011-Gülen Hareketi’nin Seçimdeki Rolü 30 Ekim 2011-Fethullah Gülen’in Kürt Açılımı 2 Mart 2012-Fethullah Gülen ile Ali Kırca Nasıl buluştu? 31 Ocak 2012-Ak Parti ile Gülen Cemaati Ben de çok merak ediyorum. Bir zamanlar FETÖ’cüleri öve öve bitiremeyen bu gazeteci tâifesi, darbe gerçekleşseydi darbeci cumhurbaşkanının uçağına da binecekler miydi? 

(Kaynak: Vahdet Gazetesi)

Editör: TE Bilisim