Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir
Hani baba dostu derler ya işte tamda öyle Babamın dostu, ağabeyi ve aynı zamanda dayı oğlu… 
Evladı yaşında olmama rağmen benim içinde çok kıymetli bir büyük, dost, amca idi.  

Rahatsızlığı boyunca hastalığından şikayetçi olduğuna hiç rastlamadım. Öyle ki son zamanlardaki ziyaretlerimizde dahi daima şükür içinde idi. 

Yusuf Rahmi Kara hakkında değerlendirme yapmak benim haddim değil fakat ülkücü camianın üzerinde ittifak ettiği duygu ve düşünceler olması sebebiyle buraya not düşmek adına bazı şeyleri ifade etmek gerektiğini düşünüyorum.

Ülkücü olarak çizgisinde kırıklık olmamış, farklı hesaplar içinde bulunmamış davasını tam anlamıyla yaşam biçimi haline dönüştürmüş sayılı kişilerden biriydi. Makam ve mevkisi ne olursa olsun eğilmeden, bükülmeden inandığı değerler uğruna dik yaşadı. 

Seminer tadında sohbetlerimiz olurdu. Ülkücü hareket üzerinden nemalananlardan, şahsi menfaatini davadan üstte tutanlardan, riyakarlardan, sahtekarlardan çok rahatsızdı ve bu tarzdaki kişilerle hangi makam ve mevkide olursa olsun mücadelede edeceğimize dair akitleşmiştik. Emri Hak vaki oldu, rahmetli oldu ama akitleştiğimiz üzere gücümüzün yettiği kadar mücadeleye devam edeceğiz. 

Allah’ın huzurunda iyi bir mümin, iyi bir insan olduğuna şahidiz. Biz ondan razıydık, inşallah ebedi alemde oda bizden razı olur. Kendisinin üzerimizde hakkı vardır, inşallah hakkını bizlere helal etmiştir. 

Başta bizlere emanetleri olan kıymetli yengemiz Lütfiye Kara, kardeşlerim Tuğçe Sena Kara ve Alperen Kara olmak üzere tüm ailemize, ülkücü camiamıza ve dostlarına Cenab-ı Allah’tan sabrı cemil niyaz ediyorum. 

Cenab-ı Allah kabrini nur, mekanını cennet eylesin. 

Ebu Bekir Kara
Editör: TE Bilisim