Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 Fransa’nın başkenti Paris’te 3 PKK’lı kadının infaz edilmesi ile ilgili MHP’den ilk açıklama geldi. Çarşamba akşamı yaşanan olayın ardından ilk yorumu yapan isim ise MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural oldu.

Oktay Vural 3 PKK’lı kadının infaz edilmesi için “Darısı Kandil’de terör örgütünü yönetenlerin başına” ifadesini kullanırken, teröristlere üzüldüğünü ve cinayetin vahşice olduğunu söyleyen Bülent Arınç'a da "üzülecek bir şey yok"dedi.

"HER ORTAMDA ÇAREYİ BULURUZ"

MHP’nin Kızılcahamam Kampı’na katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Paris’te işlenen cinayetlerle ilgili partisinden ilk yorumu yaptı. Oktay Vural, “Bunun nasıl olduğu, ne bittiği, neden olduğu konusu ayrıca değerlendirilmesi gereken bir konu. Ben açıkçası bu konularla ilgili, bu meselenin siyasi boyutları ve diğer boyutları ile değerlendirmenin olayın arkasındakileri görmekle mümkün olacağını düşünüyorum. Su testisi su yolunda kırılır.

"ÜZÜLECEK BİR ŞEY YOK"

Bir uyuşturucu, bir kanlı terör örgütünün yöneticilerinin etkisiz olmasından, Türk milletine kan kusturmasından kimse üzüntü duymamalıdır. Türk milletine kan kusturan, Kandil’de terör örgütünü yöneten, Türk milletine dayatma yapanların da darısı başına. Türk devleti kudretli bir devlettir. Devletimizin terörle mücadele konusunda etkili olması gerekiyor. Bunda üzülecek bir taraf olmadığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim