Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
 Yeniçeri, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk milliyetçiliğini, Türk kimliğini ve değerlerini kirleten açıklamalar yaptığını savunarak, Türk milliyetçiliğinin, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran iradenin adı olduğunu söyledi. Bir devletin başbakanının, o devleti kuran iradeye saygılı olmak zorunda olduğunu kaydeden Yeniçeri, bir milletin bağımsızlık ve egemenlik iradesini ayaklar altına aldığını söylediği anda kendi varlık nedenini ortadan kaldırdığını ileri sürdü.

''AKP, bir yanlış teze karşı çıkmış, başka yanlış bir antitezdir'' diyen Yeniçeri, iktidarın kendinden öncekilere karşı olmayı siyaset edindiğini, dini değerlere hassasiyet gösterirken milli değerleri küçümsediğini, hatta dışladığını savundu. Yeniçeri, ''AKP tek ayak üzerinde sek sek oynayan bir çocuk zihniyetine sahiptir. AKP zihniyeti hasarlıdır. Milliyetçiliğini ayaklar atına alanlar, ayak altında kalmaya mahkumdur. Sayın Başbakan, ayaklar altına alacağın Türk milliyetçiliği değil, BOP Eşbaşkanlığı'dır'' dedi.

Yeniçeri, Öcalan'ın ''AKP iktidarında Genelkurmay Bakanı muamelesi gördüğünü'' ileri sürerek, ''Öcalan'a fazla yük yüklediniz,  'Benim işimi kolaylaştırın' diyor. Bay Yılan ise Öcalan'ın hem PKK hem de Hükümet'e çift taraflı çağrıda bulunmasını istiyor. Vah hükümet vah, vah Başbakan Erdoğan vah. Ülkeyi bir katile mahkum etiniz. Bunun altında kalacaksınız. Siz bir gün gideceksiniz ama yaptıklarınızın hesabı sorulacak'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim