Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 AK Parti'nin PKK ile işbirliği yaparak MHP'ye saldırdığını savunan Vural, ''Bugün AKP'nin dostu PKK, İmralı, BDP olmuştur. AKP kılavuzları sürekli MHP'ye ve milliyetçiliğe saldırıyor, milletin ruhunu teslim almak istiyorlar. Direnen tek kale MHP kalmıştır, Ba...şbakan'ın rahatsızlığının nedeni budur'' dedi. Vural, şunları söyledi:

''Başbakan'a göre PKK'ya verilen her taviz güzel. Ama Türk milleti için bunlar zillettir. Milletin karşısına çıkıp konuşacak yüz bulamıyorsun. Ne taahhüt ettin, bunu çık açıkla. 'Anayasa'ya oy vermezseniz terör yine başlar' diye milleti tehdit ediyor. Tehditle bu değişiklikleri hazmetmeye zorlamaktadır. Millet sana iradeni terörist başına teslim et diye oy vermedi.

AKP, PKK yerine MHP ile mücadele ediyor. Bölücülük yerine milliyetçilikle mücadele ediyor. AKP, milletin hayat damarlarından, ruhundan kopmuş bir partidir. İmralı'ya teslim olmuş bir iradedir.''

-''Cesaretiniz yok''-

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a ''idrak yolları enfeksiyonu'' teşhisi koyduğunu söyleyen Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Teşhisi koymuştum, devam ediyor. Terörün önlenmesinde 4 ana nokta varmış; Kandil, Öcalan, BDP, Avrupa. Terörün önlenmesi noktasında kediye ciğeri teslim etmiş bunlar. Terörü çözmeyi bunlara bırakmış. Sen bostan korkuluğusun.

İmralı canisine 'eski terörist' diyor. Herhalde bundan sonra hükümetin koalisyon ortağı olacak, öyle görünüyor ve bize dil uzatıyor. Ne yapacaksın, susturacak mısınız bizi- Sizin terörle mücadele edecek yüreğiniz, cesaretiniz yok, korkaksınız. Bebek katiline iradelerini teslim edenler, İmralı ağzıyla konuşanlar, bebek katiline PKK'ya bir çift laf edemiyor ama bize laf atıyorlar. Bize, 'Parti bunlara mı teslim edilir-' diyor. Sen Türkiye'ye kime teslim ettin, ona bak.''

-''Robin hüp ekonomisi''-

AK Parti'nin ekonomi uygulamalarını eleştiren Vural, ''Sen milli ekonomiyi tarumar etmekle görevlendirilmiş bir ekonomiyi uyguluyorsun'' diye konuştu.

Türkiye'nin rekabet gücünü kaybettiğini öne süren Vural, ''Tezgahı kurmuşlar, Robin hüp ekonomisi uygulanıyor'' ifadesini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın genel af ile ilgili sözlerinin anımsatılması üzerine Vural, şunları kaydetti:

''Başbakan şimdiye kadar hangi sözünü tuttu, Başbakan'ın söylediği sözler birbirini tutmuyor ki. KCK'lıları bırakmak için kanun maddelerini değiştiriyorlar. 'Silahlarıyla yurt dışına gitsinler biz de yardımcı olacağız' ne demek- Af değil mi- Bu, doğrudan doğruya af. Bütün bu söylemlerin hepsi sadece ve sadece gelişmelere göre pozisyon almaktır. Buna bukalemun siyaseti deniyor. Ayrıca devlete karşı suç işleyenleri affetmeye hazırlanıyorlar, Başbakan'ın sözünden bu anlam çıkıyor.''
Editör: TE Bilisim