İYİ Partili belediye başkan adayı çekilerek Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldı İYİ Partili belediye başkan adayı çekilerek Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldı
Miting alanına her haliyle tilkice düşünülerek getirilen ve sallanan MHP bayrakları siyasi ahlaksızlığı suçüstü yakalatmıştır.
Bu sinsi modası geçmiş şark kurnazlığını Melih gökçek Ankara da defalarca denemiştir. Yıllarca hem adayı olduğu partinin işaretini hem de üç hilal ve bozkurt işaretleri ile şehirdeki güçlü milli damara etik olmayan manevralarla yıllarca şirin gözükmeye çalışmıştır.
Her taklit aslını güçlendirir. Bu tavır üç hilalin ve Bozkurt işaretlerinin temsil ettiği fikriyatın ne kadar haklı kalıcı ve üstün oluşunun ispatlanmasıdır. Gün gelecek kitleler o işareti alarak üç hilalin altında MHP'de toplanacaklardır. O gün yarından da yakındır.
Bu korkunun sonucu olarak mitingde sallanan bayraklar MHP yükselişinden endişeye kapılanların ucuz bir engelleme manevrasıdır. MHP gümbür gümbür geliyor. Korkunun ecele faydası yoktur. İnsanlar yediden yetmişe o bayrağın altında MHP de toplanacağı günlere dolu dizgin gidiyoruz.
Ankara'da MHP bayrağı sallamalar, acaba BDP’nin güçlü olduğu sanılan illerde yerini BDP bayraklarına mı terk edecektir? Bu siyasi etik dışı davranışlar korkunun kapı bacayı sardığının kanıtı değil midir? İktidarı kaybetme korkusu ile alel acele düzenlenen mitinglerle ne anlatılmak isteniyor?
Her gün her türlü medya kamu ve özel sektör imkanları ile yapılan dayatmalarla anlatılmak istenen eksik ne kalmıştır? Her şey ayan beyan ortadadır. Hükümet ve AKP bitişin tükenişin çuvallamanın başlangıcına gelmemiş midir?
AKP’yi kaybetme inişe geçme MHP’nin yükselişi korkusu sarmıştır. Onların böyle bir yola girmeyi akıllarına getirmeleri aynı zamanda artık adresin MHP olduğunun kendi taraflarınca teyidi değil midir? 
Biz 12 eylül öncesi şartlarda üniversite örgencilik yıllarımızda bu ruh halini defalarca tanıklık ettik. Sığınma medet umma haline defalarca gözlemledik. Her defasında el etek öpenlerin ilk fırsatta ülkücüleri kullandığını okullarında rahat okuduktan sonra ilk fırsatta döneklik ettikten sonra yollarına devam ettiklerini üzülerek yaşadık.
Bugün o kafa yapısı bir kez daha sahneye çıkmıştır. Türk milliyetçileri bu ucuz şark kurnazlığa kanacak alet olacak kadar aptal değillerdir.Ülkücüleri MHP’lileri taht ve post kavgasında kullanmayı düşünenler bu kez fena halde yanılacaklardır. 
Adres bellidir son ilk ve tek toparlanma adresi MHP’dir. Çünkü teslim alınamayan son kale MHP’dir. Ülkücülere şirin görünüp ülkücü irade ile saltanat sürmek isteyenler onların hassasiyet duvarlarına çarparak duvar diplerinde kalacaklardır.
Artık bir millet Anadolu da Ülkücülerin öncülüğünde uyanıyor. İnsanlar fevc fevc MHP ye akın ediyor. MHP ilçe binaları kapılar bacalar dolup taşıyor. Bunu bizler sokakta çarşıda pazarda hayatın her alanında gözlemliyoruz.
Bu yöneliş yükseliş partinin cazibe merkezi oluşu bu etik dışı MHP bayrağını kullanma davranışı ile bir kez daha ispatlanmıştır.Ülkücülerin ve yediden yetmişe bu milletin her kesiminin dün bugün yarın ve sonsuza kadar tek toparlanma adresi MHP’dir.
Bindirme kıtalarla toparlama kalabalıklarla belki de dünya siyasi tarihinde bir ilk yaşanmıştır. İbretlik enteresan bir bayrak istismarı tavırla AKP siyasi ahlak dışı suçüstü yakalanmıştır.MHP korkusu neler yaptırmaz ki ama gerçekten korkun ecele faydası yoktur.
MHP ülkenin kararan geleceği için gerçekten rahmet bulutları yüklü sağanak yağmurla dolu dizgin geliyor. Allahın rahmetinden kaçılmadığı gibi ülkenin kararan geleceği için artık ümitsizliğe gerek kalmayacaktır inşallah!
Hep birlikte bu gelişe şahitlik edelim! Destek olalım! Hep bir olalım iri olalım diri olalım. Allah milletimizi ümmetimiz ve insanlığı her türlü fitneden musibetten tehlike ve tehditlerden korusun.

SABRİ ŞENEL
Editör: TE Bilisim