İYİ Partili belediye başkan adayı çekilerek Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldı İYİ Partili belediye başkan adayı çekilerek Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldı
“Adalet ve hukuk mutlak surtte  devreye girmeli,hdp'nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır.

Yani demem odur ki,hdp'yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur.

Fikir adamı için namus abeste direniş değil hakikate teslimiyettir.

Gerçek münevverin aydınlatması için önce kendisinin aydınlığa kavuşması lazımdır.

Gerçek münevver hakikati özümser,hakkı söyler.

Türkiye'nin en temel sorunlarından birisi aydın sorunudur.

10 Aralık İnsan Hakları Günü münasebetiyle, yine bildik aydın müsveddeleri,kiralık kalem,sözde gazeteci ve kimliksiz akademisyenlerden mürekkep 805  çürük şahıs sipariş bir zillet bildirisine ortaklaşa imza atmışlardır.İhanet masasının başına mama kuyruğuna girmişlerdir.

Uzayıp giden davalar süratle karara bağlanmalıdır.Terörist Demirtaş veya Saros'cu Kavala hakkında karar oluşmalı,hukuken suçlu olup olmadıkları da teyit ve tescil edilmelidir.Yargı reformunun önceliği bu olmalıdır.Cezaevinde tutuklu bulunan bir teröristten demokrasi abidesi çıkarma çabalarına  bağımsız ve tarafsız Türk mahkemeleri geldiğimiz bu aşamada bir son vermelidir.

Dağdaki azimli mücadelenin aynısını siyaset ve  toplum hayatında da yapmak,bu mücadeleyi zaferle taçlandırmak istikbalimize muhterem bir hizmet,istiklâl haklarımıza muhteşem bir hediye olacaktır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kökleşmesi,devlet ve toplum hayatının kılcal damarlarına nüfus etmesi maksadıyla ne gerekiyorsa yapılmalı,nasıl bir reform süreci öngörülüyorsa tatbik edilmelidir.
Nitekim biz varız.

Bir derviş sabrıyla geleceğimizi planlamalıyız,
Büyük bir fikir hamlesiyle,yuksek bir Milli idrakle Türk nesillerinin hayatını değiştirmeyi hedefleyen kılavuzluk görevimizi yapmalıyız.  Varsın fincancı katırları ürksün, biz Türk Milletini hak ettiği zirvelere taşımalıyız.

Marifet ihanet metinlerine imza atmak değil, Türk mucizesine imza atmak,Türk Milletini yükseltmektir.

Bunu da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin mihmandarlığı ve mihrabı altında Cumhur İttifakı yapacak ve Allah'ın izniyle başaracaktır"

Devlet BAHÇELİ
MHP GENEL BAŞKANI.

Editör: TE Bilisim