24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Real Madrid, Norveç'in başkenti Oslo'da Vålerenga ile Oslo Ullevål Stadyumu'nda bir dostluk maçı oynadı. Svein Oddvar Moen'in yönettiği karşılaşma golsüz sona erdi. Her iki takım futbolcuları da sahaya ellerinde, 'ırkçılığa kırmızı kart göster' yazan mini pankartlar ile çıktı.

Hazırlık maçına Coentrao, Ronaldo, Pepe ve Benzema gibi futbolcular katılmazken, Norveçli taraftarlar Real Madrid'e transfer olan 17 yaşındaki genç Norveçli futbolcu Martin Ødegaard'a yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca Real Madrid'i destekleyen Norveçlilerin sayısının çokluğu da dikkat çekti. Sahaya inen genç bir seyirci Real Madridli bir futbolcu ile selfie çektirmek istedi. Bir anda büyük bir destek gören genç seyirci, güvenlik güçleri tarafından sahadan uzaklaştırıldı.

‘MARTİN KALİTESİNİ GÖSTERDİ’

Maç sonrası basın açıklaması yapan Real Madrid Teknik Direktörü Rafa Benítez, genç Norveçli oyuncu Martin Ødegaard’ın performansından memnun kaldığını, maç boyunca kalitesini gösterdiğini söyledi. Martin Ødegaard ise, Real Madrid’de oynamanın kendisi için oldukça mutluluk verici olduğunu kaydetti. Genç Norveçli, Madridli futfoculardan yeni şeyler öğrenmenin de kendisi için sevindirici olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim