Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Rusya 2018 Organize Komitesi Başkan Yardımcısı Alexander Djordjadze, 2018 Dünya Kupası’na evsahipliği yapacak 11 şehirlerden 7’de konaklama sorunu olduğunu söyledi.

Saint Petersburg kentinde düzenlenen Football Build Expo fuarına katılan Rusya 2018 Organize Komitesi Başkan Yardımcısı Alexander Djordjadze, 2018 Dünya Kupası hazırlıkları ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Etkinliğe evsahipliği yapacak 11 şehirden 7’de konaklama ile ilgili sıkıntıların olduğunu kaydeden Djordjadze, kısa vadeli çözümler üretilmesi gerektiğini vurguladı.

Djordjadze, “Moskova, Saint Petersburg, Kazan ve Soçi kentlerinde konaklama ile ilgili problem yok. Ancak diğer şehirlerde sıkıntımız var. FIFA en az 60 bin oda olmasını istiyor. Belki geçici konaklama merkezleri kurarak bu sorun çözülebilier.” diye konuştu.

Maçlar, Moskova, Saint Petersburg, Samara, Saransk, Rostov-na-Donu, Soçi, Kazan, Kaliningrad, Volgograd, Nijniy Novgorod ve Ekaterinburg şehirlerinde oynanacak.

2018 Dünya Kupasu 8 Haziran ile 8 Temmuz arasında yapılacak.

Editör: TE Bilisim