Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Şanlıurfa’da kimliği belirsiz kişilerce seyir halindeki bir otomobil tarandı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı. Olay sonrası bölgede inceleme başlatan jandarma, faillerin bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

Şanlıurfa Viranşehir yolunda 63 K 9626 plakalı otomobil tarandı. Kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla taranan otomobilde bulunan Ali Kayaş (39) ve Mehmet Kayaş (35) öldü. Osman Demir isimli bir şahıs da ağır yaralandı. Gece yaşanan olayın nedeni belirlenemedi.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine ambulans ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, olayda yaralı kurtulan Osman Demir’e ilk müdahalede bulundu. Ardından, yaralı, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden Kayaş kardeşlerin cesetleri ise otopsi işlemi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olay yeri incelemesi yapan jandarma ekipleri saldırganların bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

Editör: TE Bilisim