İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçedeki bir parka şehit komando er Barış Akkabak'ın isminin verileceğini söyledi.

Mardin’in Midyat ilçesindeki mayınlı saldırıda şehit düşen komando er Barış Akkabak için memleketi Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Kozan Gökveliler Mahallesi'ndeki dede evinde mevlit okutuldu. Muratpaşa Belediyesi tarafından okutulan mevlide Başkan Ümit Uysal, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu, Muratpaşa Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mevlit öncesinde şehit Barış Akkabak’ın dedesi Ramazan Akkabak ve ninesi Havva Akkabak’a taziyelerini iletti. Duaların okunmasının ardından söz alan Uysal, “Barış'ımız son şehidimiz olsun diyorum.” dileğinde bulundu. Uysal, “30 yıldır terör illeti çocuklarımızı elimizden alıyor. Adı Barış olan kardeşimizin buralardan askere gidip, Mardin’de şehit düşmesi acı bir olaydır. İnşallah Barış’lar, şehitler olmaz. Muratpaşamız’da bir parka Barış kardeşimizin ismini vereceğiz.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim