İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 Ümraniye'de ehliyetsiz olduğu öğrenilen bir sürücü, seyir halindeyken pantolonuna düşen sigara ateşini temizlemek isterken markete daldı. Kazada yaralanan olmazken, market sahibi kadın dükkanına dalan araç yüzünden marketten çıkamayınca araç çekilene kadar içeride mahsur kaldı. Kaza yapan sürücü sınava girdiğini ancak parası olmadığı için ehliyetini alamadığını söyledi.
Kaza, saat 11.30 sıralarında Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi Ulukent Sokak'da meydana geldi. İddiaya göre, Müyeddin Erişgen (51) isimli şahıs, 34 LKJ 53 plakalı aracıyla sokak üzerinde seyir halindeyken, pantolonuna düşen sigara ateşini temizlemek istedi. Dikkati dağılan Erişgen, direksiyon hakimiyetini kaybederek sokak üzerinde bulunan markete daldı. Büyük bir gürültüyle ön camdan içeri giren aracı gören market sahibi Fatma Ceylan, korkudan şok geçirdi. Ceylan'ın komşularından bir kadın, dışarı çıkamayan market sahibinin yanına girerek Ceylan'a destek oldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kaza sonrasında, ön camdan içeri giren aracın girişi kapatması nedeniyle market sahibi Fatma Ceylan ve komşusu markette bir süre mahsur kaldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan sürücü Müyeddin Erişgen, pantolonuna düşen sigara ateşini temizlemek isterken kaza yaptığını söyledi. Ehliyetinin olmadığı öğrenilen Erişgen, yıllar önce sınava girdiğini ancak parası olmadığı için ehliyetini almadığını ifade etti. Bu sırada basın mensuplarının sorularına da sinirlenen Erişgen, zaman zaman muhabirleri de azarladı. Olay yerine gelen çekicinin kaza yapan aracı çekmesiyle markete giriş çıkış normale dönerken, market sahibi Fatma Ceylan, kazanın şokunu üzerinden atamadığı için marketten çıkmadı.

Öte yandan, çevrede toplanan vatandaşların kaza üzerine yaptıkları yorumlarda herkesi şaşırttı. Vatandaşlardan biri, sürücünün ehliyetinin olmamasının normal olduğunu söyleyerek, "Dalgınlık yüzünden olmuş bir kaza. Ehliyetinin olması şart değil ki. Adam sonuçta dalmış, ehliyet olsa yine girer oraya" şeklinde konuştu. Gözaltına alınan Erişgen'in ehliyetsiz araç kullanmaktan mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilisim