Birçok Milli Bayram kutlamalarımızı çeşitli bahanelerle iptal edip, Ne Mutlu Türküm yazısını sırf HDP/PKK’lılar rahatsız olmasın diye kaldıranlar, PKK elebaşı bebek katiline Sayın diyenler, HDP’lileri köşklerde ağırlayanlar bu defa da 23 Nisan’ı da terör bahanesi ile iptal edip, düğünlerde boy gösterenlerin bize karşı algı operasyonlarına başladıklarını hayretler içerisinde izlemekteyiz.

Malumunuz olduğu üzere Cumhuriyet Resepsiyonunu iptal edilmesi üzerine Çankaya Belediyesi Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlemiş ve bizi de davet etmiştir. Biz de Çankaya Belediyesinin bu davetine icabet edip, nezaketen orada 10 dakika durup bir gazetecinin elini uzatıp merhaba demesine biz de nezaketen merhaba demişiz. Aynı mekanın diğer köşesinde de HDP’liler varmış. Yüzüne dahi bakmadığımız HDP’liler ile bizi Paralel Yapı metotları ile kes-yapıştır-montaj et usulleri ile aynı karede gösterme gayretleri en basit tabirle ahlaksızlıktır. Dünden beri bir AK Trol çalışması olduğu her hallerinden belli olan, sosyal medya profillerinde AKP’lilerin resmi olanların ve yandaş basının bize karşı başlatmış olduğu linç ve sindirme kampanyasına papuç bırakmayacağımızın bilinmesini isterim.

Biz ilk günden beri söylüyoruz. Bu ülke bizim, bu ülkenin her karışı, her köşesi bizim. Bir salonda HDP’liler var diye salonu terkeden biz olmayacağız. Bundan sonra salonları, HDP’liler terkedecekler. TBMM’de HDP’liler var diye Meclise girmeyecek miyiz? Diyarbakır’da, Van’da HDP’liler var diye oralara gitmeyecek miyiz? HDP’ye göre şekil almak devri artık kapanmıştır. Bundan sonra AKP, CHP, HDP bize göre şekil alacak.

Biz ülkücüyüz, Türk Milliyetçisiyiz. Başken Ankara’nın bir ilçe belediyesinin resepsiyon davetine icabet etmekte hiçbir beis görmüyoruz. Bir davete icabet ettik diye ne ülkücülüğümüzden taviz verdik, ne de Türk milliyetçiliği fikriyatımızdan. Hele hele AK Trollerin Türkmenleri ağzına dahi almaya hakkı yoktur. Biz Türkmen meselesini savunurken bize siz Irkçılık yapıyorsunuz diyenler AKP milletvekilleridir. Biz Kerkük, Telafer, Bayır Bucak dediğimizde bize siz ırkçısınız diyenler bugün bize fütursuzca saldırma edepsizliğini gösterenlerdir.

İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!

Dün biz bu paralel yapı devleti ele geçiriyor, paralel yapı ajanları devletin mahremine giriyor dediğimizde bu yandaş gazeteler, utanmaz köşe yazarları, AK Troller Paralel Yapının kucağında oturmuş bize saldırıyorlardı. Bizim çizgimiz bellidir. Paralel yapı denen ajan çetesine dün de karşıydık, bugün de karşıyız. PKK ile iş tutan çözümcülere karşı dün de karşıydık bugün de karşıyız. Bu ihanet ve şer odaklarına dün de karşıydık, bugün de karşıyız. Bu PKK’lılara, HDP’lilere barış güvercini muamelesi yapanlara dün de karşıydık bugün de karşıyız. Eli kanlı PKK terör örgütüne, PKK'nın MEclis Şubesi HDP'ye dün de karşıydık, bugün de karşıyız. Bize sizin mahalle baskılarınız sökmez. Paralel yapıdan öğrendiğiniz kes – yap montaj usulleri ile bizi HDP’lilerle aynı karede gösterme edepsizliğinize boğun eğmeyiz. Normal bir merhabadan, nezaketen iştirak edilen Cumhuriyet resepsiyonundan senaryo üreterek bizi yıldıramazsınız.
Dr. Sinan OĞAN

Editör: TE Bilisim