TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme; TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme;
Somali Benadir Bölge Valisi H.E.Mohamoud Ahmed Nur ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin idari yapısı, yerel yönetimler ve il idaresi tecrübelerini yerinde incelemek üzere Ankara'ya geldi. Konuk heyet, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Somalili konuklarını makamında ağırlayan Vali Yüksel, yaptığı konuşmada, "Günümüzde ülkeler arası ilişkiler ile bölgelerin ve şehirlerin de birbirleriyle kültürel, ticarî yakınlıkları çağımıza damgasını vuracaktır.” dedi.

Vali Yüksel, kentin yöneticilerinin farklı ülkeler ve farklı şehirleri ziyaret etmesinin önemine değinerek, bu tür ziyaretlerle gerçekleşen bilgi ve tecrübe alışverişinin ilişkilerin gelişmesine büyük katkı sağlayacağına olan inancını dile getirdi ve Ankara’da hayata geçirilen projeler hakkında heyete bilgiler verdi.

Somali Benadir Bölge Valisi H.E.Mohamoud Ahmed Nur ise Vali Yüksel ile karşılıklı işbirliği ve dostluk bağlarının olumlu, yapıcı ve gayretli yaklaşımlarla daha da güçleneceğine olan inancını belirterek, ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Vali Yüksel, ziyaretin sonunda konuk heyet üyelerine Ankara’yı tanıtan hediyeler verdi.

Editör: TE Bilisim