Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, şampiyonluğa ulaşabilmek için Beşiktaş derbisini kazanmaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü'ne yeni katılan üyelere yönelik olarak her yıl düzenlenen Galatasaray Spor Kulübü Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Organizasyon sonrası Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, yarın oynanacak derbi maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dürüst, "Yarın önemli bir maçımız var. Sahamız ve stadımız en iyi şekilde bu maça hazırlandı. Şampiyonluğa ulaşabilmemiz için bu maçı kazanmamız lazım. İnşallah topta bizi sevecek ve karşılaşmadan üç puanı alarak ayrılacağız." diye konuştu.

Öte yandan Drogba'nın transfer olup olmayacağı ile ilgili sorulan bir soruya ise İkinci Başkan," Şuan ki gündemimiz o değil Beşiktaş derbisi. Onun için derbi maçına konsantrasyon olmamız lazım. Derbi maçı bitene kadar transfer sorularına cevap vermiyorum." şeklinde cevaplandırdı.
Yeni transfer Sneijder'in derbi maçında forma giyip giymeyeceği hakkında ise Ali Dürüst, kararı hocanın vereceğini, eğer hazır ise karşılaşmada oynayabileceğini kaydetti.

Bir basın mensubunun Sneijder'in Galatasaray'da başarılı olabilecek mi? sorusuna ise Dürüst, "Sneijder iyi bir oyuncu ve iyi bir oyuncu olduğunu inşallah hem Türkiye'ye hem de Galatasaray'a gösterecek." diyerek konuşmasını tamamladı.
Editör: TE Bilisim