Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
 Fatih Terim maç sonunda düzenlenen basın toplantısında maçın değerlendirmesini yaparken şöyle konuştu: "İlk yarı farkı açmamız gerekirdi. İlk yarı golü erken yedik ama çocuklar gereğini yaptılar. Hepsini alınlarından öpüyorum. Futbolcularıma sadece tebriklerimi iletiyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Dünyadaki tüm Galatasaraylılara selamlarımı yolluyorum. Önemli bir zafer bu. Son 8 takım arasına kaldık. Bu heyecanı Galatasaray taraftarı yaşayacak. O yüzden tüm vatandaşlarımıza buraya gelenlere sonsuz teşekkür ediyorum."

Fatih Terim'e Galatasaray'ın maçın ikinci yarısında oyundan düşmesi ve kalesinde pozisyonlar vermesi ile ilgili olarak sorulan sorular üzerine, "İkinci yarı oyuncu değiştirmeyerek mesajı verdim. Biz buna alışmalıyız. Koşmaz denilen veya bu alışkanlıkları yapmayan oyuncuların bunları yapmasını istedik. Bugün bunları yaptılar. Kalemize ilk gelen top gol oldu. Kornerden kendimiz gol atıyoruz. O ana kadar pozisyonları yok. Emeği geçen yardımcılarım, başkanımız ve yönetim kurulumuz, masörümüz, doktorumuz herkese ayrı ayrı teşekkürler." diyerek oyuncularına duyduğu güveni dile getirdi.

Başarılı teknik adam sözlerine "Hakikaten maç içinde bir sürü hikaye var. 90 dakikalar bir sürü hikayeden oluşuyor. Galatasaray bileğinin hakkıyla kazandı. Çocuklar gerekeni yaptılar. Hepsinin alınlarından öpüyorum. İlk yarı için söyleyeceğim hiçbir şey yok. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Oynayanlar, oynamayanlar hepsine helal olsun. Bütün Galatasaraylılar için elimi kalbime götürüyorum. Bugün o sloganla sahaya çıktık zaten." şeklinde devam etti.

Kendilerini destekleyenlere teşekkürlerini ileten Fatih Terim, "Avrupa'nın en iyi 8 takımından biriyiz. Bu gururu, heyecanı Türkiye yaşayacak. Gurbetçilerimize, dışarıda çalışan işçilerimize sonsuz teşekkürler. Ben oyuncu değiştirmeyerek onlara mesajı verdim zaten. 'İyi oynayan devam etsin' dedim. Koşmaz denilen ve markaj yapmayan yetenekli oyuncuların daha fazla koşmasını istiyorum. Dün söylediğim Burak, Drogba ve Snejder bunları yaptı. Ülke bunu güzel güzel kutlamalıdır. Emeği geçen yardımcılarıma, başkanımıza, yönetim kurulumuza ve bizden dualarını eksik etmeyen herkese teşekkürler." sözleri ile basın toplantısını tamamladı.

Editör: TE Bilisim