Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile 20 Ocak Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde başlayan antrenman, 1 saat 50 dakika sürdü ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.
Antrenman, taktik ağırlıklı maçla devam etti. Daha sonra 2 gruba ayrılan oyunculardan, 1. gruptaki futbolcular kanat organizasyonları ve şut çalışması yaparken, 2. gruptaki oyuncular ise dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Maçı kazanan yeşil takım, objektiflere de poz verdi.

Caner Erkin sahada ve salonda yaptığı antrenmanlarla takımdan ayrı çalışırken, Sezer Öztürk ve gribal enfeksiyonu bulunan Miroslav Stoch tedavi oldu.

Sarı - lacivertli ekip, Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00’de Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Editör: TE Bilisim