Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
12.Ocak.2013 Cumartesi günü Saat:12:00’de ,Altunizade Hyundai  Uçar Otomotiv tarafından düzenlenen organizasyonda Fenerbahçeli sporcuya yeni otomobili i30'un tanıtımı yapıldı. Güvenlikte 5 yıldızlı araçlar listesinde üst sıralarda yer alan yeni Hyundai i30 CW CRDI Elite Otomatik, Kim'in başarısına yakışan bir seçim oldu.
 Yeon-Koung Kim,  Londra 2012 Olimpiyatları’nda ülkesi Güney Kore’yi tek başına sırtlamış ve olimpiyatların en skorer oyuncusu olmuştu.Türkiyeyi ve ve özellikle İstanbulu çok beğendiğini söyleyen sporcu daha uzun yıllar bu şehirde kalmak istediğini söyledi.Voleybolun Alexi olarak görülen sporcu onun kadar köklü olmadığını fakat bunun için elinden geleni yapıp uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet edeceğini söyledi.
Açıklamalarında Türkiye ve Güney Korenin ikili ilişkilerinede yer veren sporcu, Kore halkının ve hükumetinin Türkiyeye ve Türklere sempati ile baktığını söyledi.Türkiyeyi ve Fenerbahçeyi seçmesindeki büyük etkenlerden birisininde bu sevgisi olduğunuda söylemekten kaçınmadı.
  Aracını teslim aldıktan sonra mutluluğu yüzünden okunan sporcu herkese tek tek teşekkürlerini bldirerek Hyundai Uçar Otomotiv'den yeni Hyundai i30'u ile ayrıldı.

Haber: Sefa Buğra Şenel   Çevirmen: Salih Şenel
Editör: TE Bilisim