Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını yapmak üzere Antalya'nın Alanya ilçesine geldi.

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısını lider bitiren Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını kapsamında özel uçakla Gazipaşa Havalimanı'na geldi. Sarı - kırmızılı oyuncular, taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, dev bayraklarla takımları lehine tezahüratta bulundu. Engelli bir taraftarın takım otobüsünün önüne geçerek sevgi gösterisinde bulunması dikkat çekerken, Selçuk İnan ve diğer futbolcular taraftarlara imza dağıttı. Sarı - kırmızılılar, daha sonra Alanya’da kamp yapacakları Goldcity Spor Kompleksi'ne geçti.

Kamp çalışmalarının ilk 3 gününü Alanya'da geçirecek olan Galatasaray, 6 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Oba Stadı’nda Alanyaspor ile özel hazırlık maçı yapacak. 7 Ocak'a kadar Alanya'da çalışacak sarı - kırmızılılar, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam edecek.

Editör: TE Bilisim