Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, devre arası transfer döneminde aldığı dokuz futbolcuyla sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerindeki imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri ve yeni transferler katıldı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ergün, ilk yarının bitmesiyle transferler çalışmalarına başladıklarını söyledi. Teknik Direktör Levent Eriş’in görüşü doğrultusunda, devrenin sonuna doğru istişare halinde olduklarını belirten Ergün, “Bu doğrultuda transferlerimizin birçoğunu tamamladık. Bundan sonra bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Şu andaki planlamamız bu şekilde. Yeni transferlerimizin hepsini yakından tanıyoruz. İnşallah bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için hep beraber, omuz omuza mücadele edeceğiz. 17 maçımız var, 17 maçta da savaşarak inşallah hedeflediğimiz, arzuladığımız zafere adım adım gidebileceğimize inanıyoruz. Arkadaşlarımızı da kazasız belasız, sakatsız bir sezon diliyoruz. Hepsini burada görmekten de memnuniyet duyuyoruz. Allah mahcup etmesin inşallah.” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, devre arasında Bucaspor’dan Berkin Kamil Arslan, Maltepespor’dan Ertuğrul Sancaktutan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Ferdi Elmas, Bayrampaşa’dan kaleci İlker Avcıbay, Manisaspor’dan Kaan Aşnaz, Boreham Wood’dan Mustafa Tiryaki, Berliner AK’den Süleyman Kapan, Adanaspor’dan Olcay Turhan ve Sakaryaspor’dan Özgür Kedikli’yi transfer etti.
Editör: TE Bilisim