Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'de bugün Almanya temsilcisi Schalke 04'le Veltins Arena'da karşı karşıya gelecek. Bu dev karşılaşma saat 21:45'te Startv'den yayınlanacak. Maçın hakemi İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson.

Maçın muhtemel 11'leri;

Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan(Dany), Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba

SCHALKE 04: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Neustadter, Hoger, Farfan, Draxler, Bastos, Pukki

Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Türk Telekom Arena'daki ilk mücadele 1-1 sonuçlanmış ve Galatasaray rakibi karşısındaki avantajını yitirmişti. Sarı-Kırmızılı takımın tur atlayabilmesi için gol atması şart. Cim Bom'un tur atlayabilmesi için galibiyetin yanı sıra 2 ve üzeri gollü beraberlikler yetiyor. Maç eğer 1-1 sonuçlanırsa uzatmaya ardından penaltılara gidecek.

Galatasaray'da Johan Elmander dışında eksik bulunmazken Dany'nin oynayıp oynamayacağına Teknik Direktör Fatih Terim karar verecek. Schalke cephesinde ise sakat Huntelaar ve cezalı Jones dışında eksik yok.

Sarı-Kırmızılıların Schalke karşısında en büyük umudu ise Burak Yılmaz. Şampiyonlar Ligi'nde atılan 8 golün 7'sinde imzası olan yıldız golcü bu akşamda takımının gol silahı olacak. Spor Toto Süper Lig'de aldığı ceza yüzünden son iki karşılaşmada takımının başında sahaya çıkamayan Fatih Terim, iki resmi maçın ardından takımının başında sahadaki yerini alacak.

Editör: TE Bilisim