Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
 Vodafone Arena'da, çalıştığı platformdan ayağı kayarak düşen işçi hayatını kaybetti. 

Yapımı devam eden Vodafone Arena'da alınan ilk bilgiye göre bir işçi ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirldi. Polisin olay yerindeki incelemesi devam ediyor. Hayatını kaybeden işçinin 50 yaşındaki Şahin Aydın olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı

Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı inşaat çalışmaları sırasında bir işçinin yüksek bir noktadan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından Beşiktaş Kulübü internet sitesinden bir başsağlığı taziyesi yayımladı. "Vodafone Arena'da Kulübümüzü Derinden Üzen Kaza" başlıklı başsağlığı taziyesi şu şekilde:

"İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir. Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir... Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz.

DHA

Editör: TE Bilisim